Ronaldo csípős vicc áldozata lett, klubja cáfolja a kebabos sztorit

A Cristiano Ronaldo érkezésével reflektorfénybe került szaúdi al-Nasszr futballcsapatának mérlege a legutóbbi három meccsen egy döntetlen és két vereség. Úgy néz ki, hogy nem jön össze a bajnoki cím, legutóbb pedig a Király-kupa elődöntőjében esett ki a csapat. A nemzetközi sajtóban megjelent, hogy a távozó klubelnök, Musalli Al-Muammar a fájdalmas hazai vereség után csípős kritikát fogalmazott meg, a célpontja Ronaldo volt, de a klub ma cáfolt.

2023. 04. 28. 14:46
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Életemben csak kétszer vertek át. Az első az volt, amikor egyszer három kebabot rendeltem, de csak kettőt szállítottak ki. A második szerződtetése volt” – ezeket a szavakat tulajdonították Musalli Al-Muammarnak, az Al-Nasszr igazgatótanácsa leköszönő elnökének, aki a kudarcok és a szurkolók elégedetlensége miatt a héten benyújtotta a lemondását, és az ArabiaNews50 újságírójának fakadt ki.

Ronaldo
Cristiano Ronaldo Forrás: Twitter/ALNassr FC

Az al-Nasszr hétfőn hazai pályán 1-0-ra kapott ki az al-Vehdától, Ronaldo kihagyott egy hatalmas helyzetet, a hajrában pedig a keresztlécet taláta el.

Az  ArabiaNews50 információját tekintélyes lapok is átvették, mint például a spanyol Mundo Deportivo.

Ugyanakkor Fabrizio Romano olasz sportújságíró, aki a futball világában nagyon otthonosan mozog, a Facebook-odalán azt írta, hogy a „kebabos párhuzam” csak álhír, az elnök nem mondott ilyesmit.

Ma pedig megjelent a hivatalos cáfolat is a klub részéről, mely szerint szó nincs arról, hogy Musalli Al-Muammar becsapva érezné magát Ronaldo szerződtetése kapcsán.  A klub részéről a médiafelelős Walid Al-Muhaidib az EFE hírügynökségnek nyilatkozva azt mondta, hogy hamis az állítás, a sajtó előállt egy viccel, és aztán mindenki azt hitte, hogy ez igaz.

A szaúdi bajnokság 25. fordulójában az al-Nasszr ma az al-Raed csapatát fogadja. Az al-Nasszr a tabella második helyén áll, hat ponttal az al-Ittihad mögött. Az ötszörös aranylabdás Ronaldo a bajnokságban és a kupákban tizennégy mérkőzésen tizenegy gólt szerzett.

Borítókép: Cristiano Ronaldo már a péntek esti mérkőzésre készül (Forrás: Twitter/ALNassr FC)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.