Újabb gaztettre készül a Bayern Szoboszlaiék ellen

Sajtóhírek szerint megint az egyik riválisát készül gyengíteni a Bundesligában címvédő Bayern München. Szoboszlai Dominik, Gulácsi Péter és Willi Orbán csapata, az RB Leipzig középpályása, Konrad Laimer lehet a legújabb labdarúgó, aki Lipcséből igazol Münchenbe.

Magyar Nemzet
2023. 04. 18. 7:57
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Joshua Kimmich, Marcel Sabitzer és Dalot Upamecano után újabb labdarúgót szerződtethet Lipcséből a Bundesligában címvédő Bayern München labdarúgócsapata. A Sky értesülései szerint Konrad Laimer lehet a legújabb játékos, aki és csapatától, az  RB Leipzigtől igazol a Bayernhez.   

A Salzburgban nevelkedett Konrad Laimer 2017 nyara óta játszik az RB Leipzigban. Szerződése a nyáron lejár, így a hírek szerint szabadon igazolhatóként csatlakozik a Bayern München keretéhez.

A 25 éves Laimer eddig a Leipzigben 182 meccsen 13 gólt szerzett és 19 gólpasszt jegyzett. A jelenlegi idényben 21 mérkőzésen két találatnál és egy asszisztnál jár. 

Borítókép: Laimer hat év után távozhat Lipcséből (Fotó: AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.