Djokovics és Sevcsenko sem hozott szerencsét a Milannak + fotó

A 22-szeres Grand Slam-győztes teniszező, Novak Djokovics több más világsztárral együtt kényelmetlenül érezte magát a San Siro VIP-páholyában; az Inter 2-0-ra nyerte a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjét.

Magyar Nemzet
2023. 05. 11. 7:11
Paris, France. 06th Nov, 2022. Novak Djokovic of Serbia during a press conference of the Rolex Paris Masters, ATP Masters 1000 tennis tournament, on November 6, 2022 at Accor Arena in Paris, France. Photo by Victor Joly/ABACAPRESS.COM Credit: Victor Joly/
2KDHYJF Paris, France. 06th Nov, 2022. Novak Djokovic of Serbia during a press conference of the Rolex Paris Masters, ATP Masters 1000 tennis tournament, on November 6, 2022 at Accor Arena in Paris, France. Photo by Victor Joly/ABACAPRESS.COM Credit: Victor Joly/Alamy Live News Fotó: Alamy Stock Photo
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sztárparádé volt a VIP-páholyban, a San Siroban egymás mellett foglalt helyet a római ATP-verseny helyszínéről Milánóba utazott szenvedélyes Milan-drukker teniszező, Novak Djokovics, mellette a 2004-es év aranylabdása, a piros-feketék korábbi góllövője, a meccs előtt az egyik olasz tévécsatornának dolgozó Andrij Sevcsenko üldögélt. 

Egy sorral felettük a Milan technikai igazgatója, Paolo Maldini nézte a helyszínen, hogy mire mennek a maiak az Internazionale elleni városi derbin, a Bajnokok Ligája elődöntőjében. A Milan Twitter-oldala fotót közölt Clarence Seedorfról, a Carlo Ancelotti vezette korszakos csapat, négyszeres BL-győztes középpályásáról, aki szintén a nagy meccs kedvéért érkezett Olaszországba. A legendák csalódottan nézték, ahogy az Inter az első félidőben szinte átrohan a kedvenc csapatukon, Djokovicsék arca mindent elárult, de ez nem csoda. 

A Milan ugyanis alaposan beragadt a rajtnál, a 11. percben már kétgólos hátrányban volt, s ha Calhanoglu 19 méterről megeresztett bombája a bal kapufa belső részéről befelé pattan, majd Jésus Gil játékvezető nem vonja vissza a már megítélt, a VAR miatt visszavont tizenegyest, akkor az Inter az első félidőben lerendezhette volna a párharcot. Nem tette, megelégedett Edin Dzeko és Henrik Mhitarjan góljával, 2-0-s előnyről várja a visszavágót

Andrij Sevcsenko és Novak Djokovics legközelebb május 16-án, jövő héten kedden, a visszavágón élvezheti egymás társaságát, a helyszín, a San Siro nem változik. Az Inter abban lesz érdekelt, hogy a szezonban negyedszerre is legyőzze Milant, és André Onana nyolcadszor is kapott gól nélküli meccsel zárjon. Ha így lesz, 2010 után újra BL-döntőbe jut az Inter. Ha a kameruni kapus csak egy gólt kap, akkor sem fogják leszedni a fejét a kék-fekete hívek.

Bajnokok Ligája, elődöntő, 1. mérkőzés: AC Milan (olasz)–Internazionale (olasz) 0-2 (0-2), Milánó, San Siro, jv.: Jésus Gil (spanyol). Gólszerző: Dzeko (8.), Mhitrajan (11.). A visszavágót május 16-án játsszák. 

Borítókép: Djokovics ezúttal focimeccsre látogatott (Fotó: Twitter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.