Külföldi szurkolók verekedtek össze, ketten kórházba kerültek

Percek alatt megakadályozták a rendőrök a nagyobb balhét.

Munkatársunktól
Forrás: Police.hu2023. 05. 31. 15:08
null
Budapest, 2023. május 31. A spanyol Sevilla szurkolói érkeznek a labdarúgó Európa-liga döntõjére a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülõtérre 2023. május 31-én. Az olasz AS Roma és a spanyol Sevilla ezen a napon este játszik a Puskás Arénában. MTI/Kovács Tamás Fotó: Kovács Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Budapest XIV. kerületében az Egressy úton verekedtek össze többen 2023. május 31-én 14 óra körül – írta a police.hu. A portál arról számolt be, hogy külföldi futballdrukkerek keveredtek egymással összetűzésbe. 

 

A rendelkezésre álló adatok szerint hárman sérültek meg, közülük a mentőszolgálat munkatársai további ellátásra egy olasz és egy spanyol állampolgárt vittek kórházba. 

 

Az Európa Liga-döntő miatt elrendelt fokozott ellenőrzés miatt a közelben szolgálatot teljesítő rendőrök perceken belül a helyszínre értek. 

 

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitányságán csoportosan elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt indult eljárás, eddig hét lengyel állampolgárt állítottak elő.

 

Amint arról korábban beszámoltunk, a rendőrség fokozott ellenőrzést tart több budapesti kerületben is. A tegnapi napon az V. kerületi Deák téren igazoltattak három férfit. 

Az intézkedés során az egyikük övtáskájából fekete csuklya, egy kés és egy borotvapenge került elő. A 22 éves esztergomi férfit az V. Kerületi Rendőrkapitányságra állították elő, ahol szabálysértési eljárás indult vele szemben.

Borítókép: A spanyol Sevilla szurkolói érkeznek a labdarúgó Európa-liga döntőjére a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre 2023. május 31-én. Az olasz AS Roma és a spanyol Sevilla ezen a napon este játszik a Puskás Arénában (Forrás: MTI/Kovács Tamás)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.