A BL-győzelem után majdnem kerekesszékbe került a City játékosa + videó

A Bajnokok Ligája megnyerése után alaposan felöntöttek a garatra a Manchester City futballistái. Köztük is az élen járt Jack Grealish, aki végig lelkesen ünnepelt, a másnapokat viszont nehezen bírta.

Magyar Nemzet
2023. 06. 13. 12:22
Jack Grealish, Manchester City
Manchester City's English midfielder Jack Grealish celebrates with the European Cup on stage following an open-top bus victory parade for their European Cup, FA Cup and Premier League victories, in Manchester, northern England on June 12, 2023. Manchester City tasted Champions League glory at last on Saturday as a second-half Rodri strike gave the favourites a 1-0 victory over Inter Milan in a tense final, allowing Pep Guardiola's side to complete a remarkable treble. Having already claimed a fifth Premier League title in six seasons, and added the FA Cup, City are the first English club to win such a treble since Manchester United in 1999. (Photo by Oli SCARFF / AFP) Fotó: AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Manchester City futballistái megadták a módját az ünneplésnek, hiszen a Premier League és az FA-kupa után a Bajnokok Ligáját is megnyerték, amire már hosszú-hosszú évek óta ácsingóztak. A tripla elérése után többnapos ünneplés vette kezdetét, amelynek középpontjában állt.

A játékosok az Internazionale ellen 1-0-ra megnyert döntőt követően pezsgőt bontottak, Grealish pedig az ünneplés hevében még átöltözni is elfelejtett, és hajnali ötkor is a manchesteriek szerelésében bulizott. A játékosok vasárnap Manchesterbe utaztak, majd többen Ibiza felé vették az irányt, hogy ott folytassák az ünneplést. 

Grealish hajnali ötkor a Manchester City mezében:

​Az angol válogatott szélső az interneten közzétett fényképek és videók többségén éppen valamilyen italt szorongat a kezében, és saját bevallása szerint a döntőt követő huszonnégy órában – élete eddigi legjobb napján – egyáltalán nem hajtotta álomra a fejét.

​Hétfő délelőttre sem sikerült kipihennie magát, a The Sun bulvárlap információi szerint Grealishnek csapattársa, Kyle Walker támogatására volt szüksége, hogy el tudja hagyni a hotelt, a repülőtéren pedig egy kerekesszéket is felajánlottak neki, mivel alig tudott megállni a lábán. Végül azonban erre nem volt szüksége, egyedül is megoldotta a nehéz feladatot…

Jack Grealish Manchesterbe visszatérvén olyannyira erőre kapott, hogy a klub buszos parádéján is lelkesen folytatta az ivászatot. 

Borítókép: Jack Grealish a Bajnokok Ligája-trófeát szorongatja (Fotó: AFP/Oli Scarff)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.