Botka Endrét és társait átverték a Feröer-szigeteken + videó

A Ferencváros futballcsapata vasárnap délután érkezett meg a Feröer-szigetekre, ahol kedden a Bajnokok Ligája első selejtezőkörében a KÍ Klaksvíkkal mérkőzik meg. A zöld-fehérek védője, Botka Endre az Origónak nyilatkozva elárulta, a helyi időjárás nagyon meglepte őket.

Magyar Nemzet
Forrás: Origó2023. 07. 10. 14:22
A ferencvárosi Botka Endre
Budapest, 2022. szeptember 8. A ferencvárosi Botka Endre az Európa-liga csoportkörének 1. fordulójában játszott Ferencváros - Trabzonspor mérkõzésen a Groupama Arénában 2022. szeptember 8-án. MTI/Kovács Tamás Fotó: Kovács Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A KÍ Klaksvík elleni Bajnokok Ligája-selejtezőre készülő Ferencváros labdarúgócsapatának repülőgépe vasárnap landolt a Feröer-szigeteken. A magyar klub játékosait akkor kellemes, napsütéses időjárás fogadta, az Origó helyszíni beszámolója szerint az éjszaka folyamán viszont nagy változás következett be, és egy csapásra ősz lett: nyolc-kilenc fok, szüntelenül zuhogó eső és köd.

A Ferencvárosnak valószínűleg kedden (20.45, tv: M4 Sport) is ilyen körülmények között kell pályára lépnie Klaksvikban. Botka Endrét bár meglepte a hirtelen bekövetkezett változás, úgy véli, a mérkőzés kimenetelére ez nem lesz hatással.

– Tegnap becsaptak minket, mert nagyon-nagyon szép idő volt. Azt gondoltam, hogy ez a normális itt, aztán amikor reggel felkeltem, nem láttam ki az ablakon. Nagy volt a kontraszt a kettő között – fedte fel az Origónak a 28 éves védő. – A futball szempontjából nem hiszem, hogy ez problémát jelentene. Ha esik az eső, az kifejezetten jó, mert gyorsabb lesz a labda. A legfontosabb, hogy lássunk a pályán.

Borítókép: (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.