Cristiano Ronaldo durva választ kapott: „szétverte a csapatot”

Nem kellett sokat várni a reakcióra. Cristiano Ronaldo szerint a szaúdi labdarúgó-bajnokság, amelyben ő szerepel, már most sokkal erősebb, mint az észak-amerikai MLS, ahová Lionel Messi igazolt. A korábbi MLS-játékos, Michael Lahoud válaszát nem teszi zsebre a portugál klasszis.

Magyar Nemzet
2023. 07. 18. 20:47
Cristiano Ronaldo
Nassr's Portuguese forward Cristiano Ronaldo reacts after being injured during the Saudi Pro League football match between Al-Hilal and Al-Nassr at the Prince Faisal Bin Fahd stadium in the capital Riyadh on April 18, 2023. (Photo by Fayez Nureldine / AFP) Fotó: AFP/Fayez Nureldine
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Aligha vállalunk nagy kockázatot, ha kijelentjük: nevét többen ismerik, mint Michael Lahoudét. Előbbi nem szorul bemutatásra, utóbbi négyszeres Sierra Leone-i válogatott labdarúgó, aki karrierje jelentős részét az MLS-ben töltötte, 2019-es visszavonulása után pedig podcastek gyártásába kezdett. Lahoud most nekiment Ronaldónak, aki a rá jellemző stílusban helyezte a szaúdi ligát az MLS, közvetve önmagát fölé.

messi cristiano ronaldo
Cristiano Ronaldo úgy gondolja, mostantól színvonalasabb ligában játszik, mint Lionel Messi (Fotó: AFP/Giuseppe CACACE)

– Ronaldo túl sok vízipipát szívott. Érdekes, hogy ezzel épp akkor állt elő, miután Lionel Messit bemutatta az Inter Miami. Ez Messiről szól és arról, hogy Ronaldo megpróbálja magára irányítani a figyelmet – fogalmazott Lahoud, aki a portugál másik kijelentését is kritizálta.

Ronaldo úgy fogalmazott: a Serie A halott volt, mielőtt ő 2018-ban a Real Madridtól a Juventusba igazolt.

– Mire távozott a Juventustól, szétverte a csapatot – bírálta Ronaldót a korábbi MLS-játékos.

A Juventus a portugál megszerzésével feladta addigi hosszú távú stratégiáját, ám nem sikerült elérnie a célt, a Bajnokok Ligája-győzelmet, sőt olaszországi dominanciáját is elveszítette, a legutóbbi három bajnoki idényben egyszer sem végzett dobogón.

Borítókép: Cristiano Ronaldo nem teszi zsebre a most kapott kritikát (Fotó: AFP/Fayez Nureldine)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.