Kovács Kokó felesége: a 44 éves, kétgyermekes vb-újonc

Negyvennégy évesen, kétgyermekes édesanyaként váltja valóra az egyik álmát Kovács-Garami Katalin. Az ökölvívó olimpiai bajnok Kovács Kokó István felesége lesz a női maratonfutás egyik magyar résztvevője a budapesti atlétikai világbajnokságon.

Magyar Nemzet
2023. 07. 31. 19:19
Kovács Kokó István Nemzeti Atlétikai Központ
Forrás: Budapest 2023 Nzrt.
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Ez egy csoda, hogy én is itt lehetek – mondta a Hír TV Radar című műsorában az olimpiai bajnok ökölvívó, Kovács Kokó István felesége, Kovács-Garami Katalin. A pár is részt vett a múlt héten a világbajnokság helyszínén, a Nemzeti Atlétikai Központban megtartott celeb futáson.

Nemzeti Atlétikai Központ
Kovács István, Kammerer Zoltán, Dombi Tibor és Németh Balázs a celeb futáson (Fotó: Budapest 2023 Nzrt.)

– Ennek a világbajnokságnak az egyik legkülönlegesebb története az, hogy egy negyvennégy éves, kétgyermekes anyuka élete első válogatottságán képviselheti Magyarországot – tette hozzá a feleségét méltatva Kokó.

– Nem lehet ennél szebbet, jobbat kérni az élettől – vette vissza a szót Kovács-Garami Katalin, aki már nagyon várja augusztus 26-át, amikor a női maratonfutást rendezik az augusztus 19-én kezdődő világbajnokságon, Szabó Nóra mellett ő lesz a másik magyar induló. A világbajnokságon induló magyar csapat végleges névsorát augusztus 7-én hirdetik ki.

 

Katalinnak egy ötéves és egy tizenhat hónapos gyereke van, az ő ellátásuk mellett készül a vb-re, továbbá dolgozik és tanul. – Számomra ez megfejthetetlen – bókolt Kokó a feleségének. Az olimpiai bajnok ökölvívó maga is rendszeresen fut, sőt triatlonozik, már többször teljesítette az Ironman-távot.

Még kaphatók jegyek

Jegyek kaphatók az atlétikai világbajnokságra a jegy.atletikaivilagbajnoksag.hu weboldalon. A délelőtti jegyek egységesen 3000 forintba kerülnek, míg az esti programokra a hétköznapi versenynapokon 6900, hétvégén 8900 forinttól indulnak a jegyárak. Összesen 9 esti és 5 délelőtti program lesz a világbajnokság alatt és 6, ingyenesen látogatható utcai versenyt rendeznek, amelyek rajtja és célja a Hősök terén lesz. A női maraton augusztus 26-án, a férfi maraton 27-én reggel 7-kor rajtol.

Borítókép: Kovács István és a felesége, Kovács-Garami Katalin (Fotó: Budapest 2023)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.