Alcaraz átment retróba és énekelt a US Open közönségének + videó

Carlos Alcaraz meg sem izzadt a US Open első fordulójában, mert az ellenfele, a német Dominik Köpfer sérülés miatt feladta a meccset. Alcaraz jó hangulatban adott interjút a találkozó után, még dalra is fakadt a pályán közönségsikert aratva.

Magyar Nemzet
2023. 08. 30. 12:56
Carlos Alcaraz, US Open
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Alcaraz az első szettet simán, 6:2-re megnyerte, a másodikban 3:2-nél Köpfer sérülés miatt feladta a mérkőzést. Köpfer bokája az egyik ütésnél aláfordult, a felvétel alapján érthető, hogy nem tudta folytatni a meccset.

Alcaraz a találkozó után sajnálkozott emiatt, sportszerűen dicsérte az ellenfelét és jobbulást kívánt neki. A pályán a riporter kiszúrta, hogy a spanyol világelső a nyolcvanas években divatos cipőt húzott. Alcaraz bevallotta, szereti a régi csukákat.

Carlos Alcaraz, retró cipő, US Open
Carlos Alcaraz retró cipője (Fotó: Twitter)

Az oldott hangulatú interjú során szóba került, hogy Alcaraz meghívására a mérkőzést a helyszínen tekintette meg a kolumbiai énekes, Sebastian Yatra, s a riporter biztatásására Alcaraz bele is kezdett a Vagabundo című szám éneklésébe. Az Arthur Ashe Stadion közénség természetesen odavolt a gyönyörűségtől.

 

Alcaraz útja sima a negyeddöntőig

Alcaraz a második fordulóban a dél-afrikai Lloyd Harrisszel találkozik, aki jelenleg csak a 186. a világranglistán, de volt már 31. Nem szép elkiabálni, de aligha okoz nehézséget Alcaraznak a mérkőzés. A sorsolás alapján Alcaraz az első igazán komoly meccsét majd csak a legjobb nyolc között játssza, jelen állás szerin Zverev, Murray, Dimitrov, Wawrinka és Sinner közül kerül ki majd az ellenfele

Miként korábban beszámoltunk róla, kedd éjszaka az esélyesek többsége továbbjutott az első fordulóból. Szerda este egyaránt fél kilenctől lép pályára a második fordulóban és Marozsán Fábián is.

Borítókép: Carlos Alcaraz bemelegített a US Openen (Fotó: Twitter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.