Az atlétikai vb-n megnyitják a VIP vendégek szektorát a szurkolóknak

Kedd estig az összes elérhető jegyet elkapkodták a budapesti atlétikai világbajnokság hátralévő döntőire. Sem a hivatalos online felületen, sem a Nemzeti Atlétikai Központ jegypénztárában nem lehet már belépőt vásárolni az esti versenyprogramokra. Viszont a VIP szektorban maradtak üres helyek, és a vb szervezőbizottsága úgy döntött, hogy ezeket is piacra dobja.

Magyar Nemzet
2023. 08. 23. 10:58
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kiemelt vendégeknek szóló jegyeket szabadít fel a jegyvásárlók számára az atlétikai vb szervezőbizottsága. A vb hátralévő napjaira összesen csaknem ezerötszáz, a legjobb helyekre szóló belépőt terveznek értékesíteni, kizárólag online – közölte a világbajnokság szervezőbizottsága szerda délelőtt. S egyúttal kezdeményezte a nemzetközi szövetségnél, hogy kivételesen a VIP vendégeknek fenntartott helyek egy részét is nyissák meg a jegyvásárló érdeklődők előtt. Az akció szerdán reggel 8 órakor kezdődött és a szerda esti programra frissen felajánlott jegyek alig másfél óra alatt elkeltek.

Megtelnek a lelátók a vb-re Fotó: Origó/Csudai Sándor

– Látjuk a mai akció sikerét és érezzük az egyre fokozódó nyomást, így a következő napokban is mindent megteszünk, hogy legyenek még elérhető jegyek. Egyeztetünk a nemzetközi szövetséggel, sőt még a versenyt közvetítő tévétársaságokat is megkértük, hogy a szokásosnál kisebb helyet foglaljanak el a lelátón, hogy bejuthassanak még nézők – mondta Németh Balázs, a Budapest 2023 Nzrt. vezérigazgatója.

A szervezők kérik a Nemzeti Atlétikai Központba látogatókat, hogy az online felületen keresztül előre megváltott jegyekkel érkezzenek, a helyszíni jegypénztárakban kizárólag a délelőtti programokra lehet belépőt váltani.

Jegyek kaphatók az atlétikai világbajnokságra a Jegy.atlétikaivilágbajnoksag.hu weboldalon. A délelőtti jegyek egységesen háromezer forintba kerülnek, míg az esti programokra a hétköznapi versenynapokon 6900, hétvégén 8900 forinttól indulnak a jegyárak.

Borítókép: Remek a hangulat a Nemzeti Atlétikai Központban (Forrás: Budapest 2023 Nonprofit Zrt.)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.