Cigánykereket vetett a gerelyhajító, ami utána jött, azt soha nem felejti el + videó

Emlékezetes pillanatok a cikkben.

Magyar Nemzet
Forrás: Mandiner, Eurosport2023. 08. 25. 14:16
null
Budapest, 2023. augusztus 25. A portugál Leandro Ramos a férfi gerelyhajítás selejtezõjében a budapesti atlétikai világbajnokságon a Nemzeti Atlétikai Központban 2023. augusztus 25-én. MTI/Derencsényi István Fotó: Derencsényi István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A budapesti atlétikai világbajnokságon ma délelőtt rendezték a férfi-gerelyhajítás selejtezőjét. A döntőt vasárnap este tartják a Nemzeti Atlétikai Központban, de a selejtezőt is érdemes volt követni, ugyanis érdekes pillanatokban lehetett része a publikumnak – szúrta ki a Mandiner

A gerely elhajításának ugyanis nem teljesen hétköznapi lendülettel indult. A portugál Leandro Ramos nekifutott, elengedte a gerelyt, aztán cigánykerekezett is egyet.

Azonban ez a produkció mit sem ért, mindössze 74,03 méter jelent meg az eredményjelzőn. A sportoló a saját, első csoportjában 15. lett, így nem juthatott be a 12-es döntőbe.

Borítókép: A portugál Leandro Ramos a férfi-gerelyhajítás selejtezőjében (Fotó: MTI/Derencsényi István)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.