Döntött az MLSZ Csoboth Kevin sokat vitatott piros lapja ügyében

Egy mérkőzésre tiltotta el a Magyar Labdarúgó-szövetség Fegyelmi Bizottsága az Újpest–Fehérvár NB I-es mérkőzésen kiállított Csoboth Kevint.

Magyar Nemzet
2023. 08. 01. 17:37
Csoboth Kevin, Fehérvár, Újpest, NB I
Csoboth Kevin, Fehérvár, Újpest, NB I Forrás: Nemzeti Sport
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az NB I első fordulójának legtöbb vitát kiváltó jelenete Újpesten zajlott le. A hazai Csoboth Kevin minden bizonnyal tizenegyest akart kiharcolni, ehelyett a 35. percben piros lapot kapott, miután estében rátaposott a fehérvári Kasper Larsen lábára.

Az Újpest végül emberhátrányban is 2-1-re nyert, de mint kiderült, nemcsak a fehérváriak elleni meccs nagy részében kellett meglennie Csoboth Kevin nélkül, a következő, pénteki, Puskás Akadémia elleni bajnokin sem számíthat a 23 éves támadóra, a Magyar Labdarúgó-szövetség Fegyelmi Bizottsága (FEB) ugyanis egy mérkőzésre eltiltotta őt.

Borítókép: Csoboth Kevin (lila-fehérben) nem értette, miért kap piros lapot Karakó Gyula játékvezetőtől (Fotó: Nemzeti Sport/Dömötör Csaba)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.