Érzelmi tornádóba került az új magyar világrekorder

Korok Fatima a múlt héten a Bahama-szigetek közelében rendezett Vertical Blue nevű versenyen 102 méterrel világrekordot állított fel nemzetközi szervezet (AIDA) szabályai szerinti szabadtüdős merülésben. A magyar búvár azóta kicsattan a boldogságtól, erről a Hír TV Radar című műsorában beszélt.

Magyar Nemzet
2023. 08. 01. 20:09
Korok Fatima merülés
Korok Fatima merülés Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Korok Fatima már 25 méternyi merülés után tudta, hogy eléri a célját, meglesz a világrekord.

– Amikor elérsz a célmélységbe, amit az előző nap kell leadni, az már félsiker. Ott mindig elmosolyodom magamban. Most pedig különösképp, mert ez százkét méter volt és a világrekord – mondta a magyar sportoló, aki le sem tagadhatná az örömét, végig mosollyal a szája szélén nyilatkozott a Hír TV-nek. – Érzelmi tornádóban vagyok. Egyszer nagyon boldog vagyok, máskor pedig azon gondolkodom, hogy mit lehetne még jobban csinálni legközelebb, aztán pedig csak sírok, mert nagyon boldog vagyok, hogy sikerült.

Korok Fatima tavaly háromszor próbálkozott meg a világrekord megdöntésével, de nem járt sikerrel. – Három a magyar igazság, egy a ráadás! – tette hozzá.

Borítókép: Korok Fatima (Forrás: facebook.com/fatimakorok.freediver)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.