Toto Wolffnak balesettel kezdődött a nyári vakáció + fotó

A Belga Nagydíj óta a Formula–1-es pilótákhoz hasonlóan a bokszutca többi „lakója” is jól megérdemelt pihenőjét tölti. Így Toto Wolff, a Mercedes csapatfőnöke is, akinek azonban nem indult jól a nyári vakáció.

2023. 08. 07. 15:30
F1 Hungarian Grand Prix 2023 Qualifying Toto Wolff
Toto Wolff after qualifying ahead of the Formula 1 Hungarian Grand Prix at Hungaroring in Budapest, Hungary on July 22, 2023. (Photo by Jakub Porzycki/NurPhoto) (Photo by Jakub Porzycki / NurPhoto / NurPhoto via AFP) Fotó: NurPhoto via AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Július utolsó hétvégéje és augusztus utolsó hétvégéje között szünetel a Formula–1. Ezt kihasználva a száguldó cirkusz főszereplői vakációzni indultak, köztük Toto Wolff is, aki azonban már a nyári szünet első napján, a Belga Nagydíj másnapján megsérült. Felesége, Susie Wolff az Instagram-oldalán tett közzé néhány fényképet a családi kirándulásról, amelyek közül az egyiken a Mercedes csapatfőnöke begipszelt karral látható. Mint kiderült, Toto Wolff kerékpározás közben törte el a könyökét, de minden bizonnyal a következő versenyig, a Holland Nagydíj idejére teljesen felépül.

Toto Wolff
Toto Wolff már a vakáció első napján eltörte a könyökét Fotó: Instagram.com/susie_wolff

Nem ez volt az első alkalom, hogy az osztrák csapatfőnök kerékpározás közben sérült meg. 2014-ben éppen Magyarországon, a Duna-parton a könyökét, vállát és kulcscsontját is eltörte.

Borítókép: Toto Wolff a Hungaroringen (Fotó: AFP/NURPHOTO/JAKUB PORZYCKI)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.