Ádám Martin mesterhármast ért el a Bajnokok Ligájában + videó

Ádám Martin feltalálja magát a kapu előtt, ezt számtalanszor bizonyította, nem véletlenül lett a labdarúgó NB I gólkirálya a 2021–22-es szezonban. A korábbi paksi gólvágó aktuális csapata, az Ukszan Hyundai színeiben megszerezte pályafutása legkönnyebben elért találatát az ázsiai Bajnokok Ligájában a thaiföldi Pathum United ellen, majd még kétszer volt eredményes. Az ő mestehármasával nyert az Ulszan 3-1-re.

2023. 09. 19. 14:00
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magyar idő szerint kedd délben kezdődött az Ádám Martint is foglalkoztató Ulsan Hyundai első mérkőzése az ázsiai Bajnokok Ligája-csoportkörben. A dél-koreai csapat kezdőjében helyet kapott a magyar válogatott támadó is, aki már az első játékrészben bevette a thaiföldi Pathum United kapuját.

(balra) mesterhármast ért el     Forrás: Facebook

A magyar csatárnak ezúttal nem volt nehéz dolga, egy kapusról kipattanó labdát passzolt keresztbe a kapu előtt Lee Dong-Gyeong, Ádámnak pedig csak bele kellett tennie a lábát két lépésre a kaputól. A félidő előtt sikerült egyenlítenie a Pathumnak, így a szünetre 1-1-es állásnál mehettek a felek.

Ádámnak egyébként ez az első mérkőzése az ázsiai BL-ben, eddig csak a bajnokságban és a koreai FA-kupában lépett pályára az Ulsan színeiben. A magyar játékosra ráfért a gól, legutóbb július 12-én, az Incheon elleni vesztes bajnokin volt eredményes. Ádám nem tudott leállni a góllövéssel, még kétszer bevette a Pathum kapuját, az ő mesterhármasával verte az Ulszan a Pathum Unitedet 3-1-re. 

Az első Ádám-gól ITT látható.

Borítókép: Ádám Martin mesterhármassal segítette a csapatát (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.