Cristiano Ronaldo megérkezett Iránba, és kitört a hisztéria + videó

Az ázsiai Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában Iránban lép pályára Cristiano Ronaldo szaúdi klubja, az al-Nasszr kedden. A csapat hétfőn megérkezett Teheránba, ahol kitört a hisztéria a portugál sztár érkezése miatt. Ronaldo rajongói üldözőbe vették a csapatbuszt, berontottak a szállodába, és le kellett fújni az al-Nasszr edzését miattuk.

2023. 09. 19. 8:53
AFC Champions League - Al-Nassr FC arrival in Teheran
epaselect epa10868543 Iranian supporters of Al-Nassr star Cristiano Ronaldo cheer in front of his hotel in Tehran, Iran, 18 September 2023. Al-Nassr will play against FC Persepolis on 19 September in their AFC Champions League group E match. Due to the crowd gathered around the Al-Nassr hotel, the team has canceled its training in Tehran. EPA/MOHMMADREZA BOLANDI Fotó: MOHMMADREZA BOLANDI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elképesztő jelenetek játszódtak le Teheránban, ahol óriási tömeg várta a szaúdi csapat megérkező buszát, és a felhajtás természetesen személyének szólt. A rajongók üldözőbe vették a csapatbuszt, majd az al-Nasszr szálláshelyére is betódultak, ellepték a folyosókat, és a portugál sztár nevét skandálták.

AFC Champions League - Al-Nassr FC arrival in Teheran
Úgy kellett kimenekíteni Cristiano Ronaldo csapatának a buszát a tömeg elől Fotó: MOHMMADREZA BOLANDI

A hihetetlen tömegre való tekintettel az al-Nasszr lefújta a hétfőre tervezett edzését. A csapat magyar idő szerint kedden 20.00-kor lép pályára a teheráni Persepolis vendégeként. Ez az ázsiai BL csoportkörének első fordulója, Ronaldóék E jelű csoportjában szerepel még a katari Al-Duhail és a tádzsik Isztiklol együttese.

Az ázsiai BL-ben már hétfőn is rendeztek meccseket, és a Neymarral felálló al-Hilal nagy meglepetésre csak 1-1-et játszott hazai pályán a huszonötször szegényesebb keretértékű üzbég ellenfelével.

Borítókép: Kitört a hisztéria Teheránban Cristiano Ronaldo miatt (Fotó: EPA/MOHMMADREZA BOLANDI)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.