PL-edző a szórakozott tolmácsnak: Iszogattunk, iszogattunk? + videó

Az angol West Ham csütörtökön 3-1-re verte a szerbiai Topolyát az Európa-liga csoportkörében. A mérkőzés után a hazaiak edzője, David Moyes elégedetten, de komolyan dicsérte futballistái teljesítményét, mígnem a tolmácsa mosolyra nem késztette őt.

2023. 09. 22. 10:46
UEFA Europa League - West Ham United vs TSC Backa Topola David Moyes
epa10875864 West Ham manager David Moyes watches from the touchline during the UEFA Europa League Group A match between West Ham United and TSC Backa Topola in London, Britain, 21 September 2023. EPA/ANDY RAIN Fotó: ANDY RAIN
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A korábban a Manchester Unitednél is megfordult, az előző idényben a West Hamet Konferencialiga-győzelemre vezető David Moyes a csütörtöki, Topolya elleni 3-1-es diadal után is tette a dolgát, azaz sajtótájékoztatót tartott. A skót edző komolyan értékelt, majd egyszer csak egy félmosollyal a száján oldalra fordult, mert a tolmácsa szerb helyett angolra „fordította” Moyes angol szavait. A West Ham trénere figyelmeztette a tolmácsot a bakijára, majd a korábbi programjáról érdeklődött:

– Csak nem iszogatott korábban? – kérdezte Moyes.
– Csak egy pohárral – mentegetőzött a fordító.

Moyesnek ettől eltekintve is van oka az örömre. A West Ham United a Premier League-ben is jól kezdte az új idényt, jelenleg a hatodik hely illeti meg a tabellán. Vasárnap ugyanakkor nagy feladat vár a londoniakra, az El csoportkörét szintén győzelemmel kezdő Liverpoolnál vendégeskednek (15.00, tv: Match 4).

Borítókép: David Moyes (Fotó: EPA/Andy Rain)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.