Kijátszotta a halált – írják a Liverpool sztárjáról, Szoboszlai bizalmasáról

Hatalmas, pusztító vihar csapott le Nagy-Britanniára a hét második felében, és a Babet névre keresztelt természeti csapás a Liverpool angol válogatott futballistája, Trent Alexander-Arnold útját is keresztezte. Csaknem tragédiába torkollott, amikor a szélvihar épp egy villanyvezetéktartó oszlopot döntött ki, miközben Szoboszlai Dominik legjobb liverpooli barátja arrafelé közlekedett a Range Roverjével. Csodával határos módon Alexander-Arnold sértetlenül úszta meg a balesetet.

2023. 10. 21. 9:15
English Premier League - Newcastle United vs Liverpool FC
epa10823984 Trent Alexander-Arnold of Liverpool reacts during the English Premier League match between Newcastle United and Liverpool FC in Newcastle, Britain, 27 August 2023. EPA/PETER POWELL EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. Fotó: PETER POWELL
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pénteken került bajba aki angliai sajtóhírek szerint nedves útviszonyok között vezetett vidéken, Knutsford, Cheshire közelében, amikor a hetven mérföld/órás szélvihar kidöntött egy oszlopot a közelében, és kevésen múlt, hogy a magasfeszültségű áram nem ütötte agyon a Liverpool sztárját. Miközben jó barátja igyekezett elkerülni, hogy a fél tonnát nyomó oszlop az autójára dőljön, összeütközött egy BMW-vel. Szerencsére mindkét sofőr sértetlenül megúszta a balesetet.

English Premier League - Liverpool vs Aston Villa
A baleset után már edzett is Szoboszlai Dominikékkal a Liverpool sztárja (Fotó: EPA/Adam Vaughan)

Egy szemtanú szerint az angol válogatott futballista megrendült az eset miatt, és csodával határos, hogy senki sem halt meg a szörnyű incidensben. Alexander-Arnold az ütközés után kiszállt a kocsijából, és ellenőrizte a BMW-t vezető sofőr állapotát. Az autója összetört, a kilencvenezer font értékű Range Rover bal első lökhárítója sérült a Daily Mail cikke szerint, amelynek címében azt írják, hogy kijátszotta a halált a játékos.

A helyszínre érkező hatóságok lekapcsolták az áramot, amely a hatalmas, kidőlt oszlopon haladt keresztül. Alexander-Arnold még aznap részt vett a Liverpool edzésén, amely szombaton az Everton csapatát fogadja a városi rangadón a Premier League kilencedik fordulójában.

Alexander-Arnold hamar összebarátkozott Szoboszlai Dominikkal, miután a magyar középpályás a nyáron Angliába igazolt. Nemrég egy videó vált virálissá az interneten, amelyen az volt látható, hogy ők ketten a Liverpool konditermében is futballoznak egymással.

A Babet névre keresztelt vihar óriási pusztítást végzett Nagy-Britanniában, volt, hogy egy nap alatt egy hónapra elegendő csapadék zúdult le, több helyen a hadsereget is ki kellett vezényelni a károk helyreállítására.

Borítókép: Trent Alexander-Arnold nehéz helyzetbe került a viharban (Fotó: EPA/Peter Powell)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.