Kázmér 2024. március 4.
logo

No de hogy és mennyiből került Rózsa Sándor a Puskás Arénába?!

Magyar Nemzet
2023.10.14. 21:13 2023.10.16. 16:41
No de hogy és mennyiből került Rózsa Sándor a Puskás Arénába?!

A labdarúgó Eb-selejtezők G csoportjában az első helyen álló magyar válogatott a második szerb nemzeti csapattal játszik, és a Puskás Arénában a kezdés előtt a magyar tábor látványos koreográfiával rukkolt ki. Rózsa Sándor is „üzent” Marco Rossi együttesének.

Amint arról beszámoltunk, a Carpathian Brigade szurkolói csoport elképesztő hangulatú vonulást szervezett a Puskás Arénához, a kezdő sípszó előtt pedig a piros-fehér-zöld tábor látványos koreográfiával rukkolt ki. Rózsa Sándort megidézve a legendás betyár a magasba emelkedett, a kifeszített molinón pedig alábbi feliratot olvashattuk, a betyár szavait: „Ha mindenki úgy tösz, ahogy tönni köll, akkó mindön úgy lösz, ahogy lönni köll!”

Az élőkép a Carpathian Brigade eddigi legmagasabb költségvetésű akciója, amely a szurkolói közösség adakozásának köszönhetően valósult meg. A Nemzeti Sport értesülései szerint közel négymillió forint jött össze rá.

FRISSÍTÉS!

Borítókép: Rózsa Sándor szelleme megjelent a Puskás Arénában (Fotó: Mirkó István)

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.