Sallai Roland Kylian Mbappéval küzd meg a dicsőségért + videó

Mint mindig, az Európai Labdarúgó-szövetség az Eb-selejtezők hetedik fordulója után is megválasztja a kör legszebb gólját. A kiválasztott négy találat közül közönségszavazás útján dől el a győztes, amelyik akár Sallai Roland Szerbia elleni bombagólja is lehet.

2023. 10. 15. 7:44
Sallai Roland Loic Nego
Sallai Roland Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

a 34. percben szerezte meg a magyar válogatott győztes gólját a Szerbia elleni Eb-selejtezőn (2-1), és a találat nemcsak fontos volt, hanem szemet gyönyörködtető is. Nem véletlen, hogy az Európai Labdarúgó-szövetség a hetedik forduló négy legszebb gólja közé választotta. Hogy valójában ez volt-e a legszebb, arról közönségszavazás dönt. Sallai Hollandia elleni, Stanislav Lobotka Portugália elleni, illetve Giacomo Bonaventura Málta elleni góljával küzd meg a dicsőségért.

A forduló góljára az Európai Labdarúgó-szövetség honlapján lehet szavazni. Íme a jelöltek:

Borítókép: Nego Loic (balra) és Sallai Roland a magyar válogatott második, Szerbia elleni gólját ünnepli (Fotó: Mirkó István)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.