időjárás -3°C Natália 2023. december 9.
logo

Övön aluli támadás a sikerkapitány ellen: „Nem Magyarországot szereti, hanem a közpénzt”

Munkatársunktól
Forrás: Mandiner
2023.11.18. 18:51 2023.11.18. 18:55
Övön aluli támadás a sikerkapitány ellen: „Nem Magyarországot szereti, hanem a közpénzt”

Megdöbbentő támadást kapott a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. 

A leginkább baloldali felütésú írásokkal jelentkező, mintegy 50 ezer követővel rendelkező Diétás Magyar Múzsa elnevezésű Facebook-oldal szállt bele az olasz sikeredzőbe.

„A szerző Panamajack, akiről nem tudjuk, kicsoda, de minden bizonnyal nem Ésik Sándor ügyvéd, aki az oldal tartalmainak jelentős százalékát írja” – fogalmazott az írást kiszúró Mandiner.

Na, azoknak, akik nem értik, miért nem tudunk őszintén örülni a válogatott »világraszóló« sikerének: ez már régen nem a fociról szól. Ez pontosan ugyanaz, mint amikor »aki fideszes, az március 15 után is kokárdát hord«, meg »aki magyar, az nem akar LMBTQ-mesekönyvet« stb. Kizárni a nemzetből azt, aki nem úgy gondolkodik, mint »mi«». Az már csak hab a s…rtortán, hogy Rossi nem a magyar válogatottat, pláne nem Magyarországot szereti, hanem a (köz)pénzt…

 – írta az ismeretlen szerző.

Borítókép: Marco Rossi szövetségi kapitány a magyar labdarúgó-válogatott sajtótájékoztatóján a másnapi, Montenegró elleni Európa-bajnoki selejtezőmérkőzés előtt a telki edzőközpontban 2023. november 18-án. (Fotó: MTI/Peter Lakatos)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.