Elhagyná a süllyedő hajót, sztárcsapatnál köthet ki a Liverpool legendája

Tavaly nyáron a Liverpool akkori csapatkapitánya, Jordan Henderson sem tudott nemet mondani egy kecsegtető szaúdi ajánlatra, és az al-Ettifakhoz igazolt. Az angol futballista azonban nem találta meg a számításait Szaúd-Arábiában, ezért a jelek szerint visszavágyik Európába. Liverpoolban már nem kérnek belőle, de egy-két sztárcsapat szívesen tudná a soraiban Hendersont.

2024. 01. 14. 18:52
Al Nassr v Al-Ettifaq - Saudi Arabia King's Cup        Jordan Henderson
RIYADH, SAUDI ARABIA - OCTOBER 31: Jordan Henderson of Al-Ettifaq in action during Saudi Arabia King's Cup football match between Al Nassr and Al-Ettifaq at Al-Awwal Park, in Riyadh, Saudi Arabia on October 31, 2023. Mohammed Saad / Anadolu (Photo by Mohammed Saad / ANADOLU / Anadolu via AFP) Fotó: Anadolu via AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

tavaly nyáron nehéz helyzetbe hozta Jürgen Kloppot azzal, hogy Fabinhóval karöltve igent mondott a milliókra, és váratlanul Szaúd-Arábiába távozott. Előbbi egy másik liverpooli ikon, a Steven Gerrard vezette al-Ettifakhoz igazolt, de eddig nem az elképzelései szerint alakult az idény (a csapat nyolc bajnoki mérkőzés óta nyeretlen, csak a nyolcadik a tabellán, már Gerrard leváltását rebesgetik), ezért a heti hétszázezer fontos fizetése ellenére is továbbállna.

Természetesen Klopphoz is eljutott ez a pletyka, de egy sajtótájékoztatón azzal ütötte el Henderson visszatérésének a lehetőségét, hogy a futballista még csak fel sem hívta őt, hogy erről beszéljenek. De a hírek szerint a Liverpool egyébként sem várja őt vissza, hiszen 2023 nyarán fiatal játékosok sora érkezett a klubhoz, teljesen megújult a középpálya.

Hendersonnak ugyanakkor nem kell lemondania az álomról, hogy újra Európában rúgja a bőrt. Sajtóértesülések szerint az Ajax és a Juventus is szívesen lecsapna a 33 éves játékosra, aki várhatóan kölcsönbe érkezne, és természetesen a fizetési igényeit is lejjebb kellene adnia.

Borítókép: Jordan Henderson nem találta meg a számításait Szaúd-Arábiában (Fotó: AFP/ANADOLU/Mohammed Saad)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.