Marco Rossi kedves szavakkal üzent a magyar szurkolóknak

A magyar válogatott remek eredményekkel kezdte az idei évet, a Törökország és a Koszovó elleni felkészülési mérkőzéseit is megnyerte márciusban a Puskás Arénában. Marco Rossi csapatát mindkét alkalommal lelkes nézősereg buzdította, amiért most a szövetségi kapitány köszönetet mondott.

2024. 03. 30. 15:25
Marco Rossi
Marco Rossi Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Két felkészülési mérkőzés, két győzelem, mindkét alkalommal telt házas stadion! Teljes szívemből köszönöm fantasztikus szurkolóinknak, vagyis Nektek, a hihetetlen támogatást! Áldott Húsvétot kívánok mindannyiótoknak, kedves barátaim! Remélem, hogy kellemesen töltitek családotok és barátaitok körében! – írta Facebook-oldalán szövetségi kapitány, aki a magyar válogatott Koszovó ellen 2-0-ra megnyert mérkőzése utáni sajtótájékoztatón is köszönetet mondott azért a szeretetért, amit a szurkolóktól kap.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.