Mbappé egy „túl kerek” kebab miatt kész pereskedni

Kylian Mbappé általában a cseleivel, a góljaival, esetleg a Real Madridhoz való várható átigazolása miatt kerül a címlapokra, most viszont nem mindennapi okból. Éppen egy kebab miatt hadakozik.

2024. 03. 13. 11:56
Qatar's Emir Sheikh Tamim bin Hamad Al-Thani on state visit to France Kylian Mbappé
epa11185012 Paris Saint Germain's soccer player Kylian Mbappe arrives at the Elysee Palace for an official dinner on the sidelines of the state visit of Qatari Emir Sheikh Tamim bin Hamad Al-Thani in Paris, France, 27 February 2024. EPA/YOAN VALAT Fotó: YOAN VALAT
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

a futballsztár státusa miatt olykor úgy is a figyelem középpontjába kerül, ahogy nem szeretne. Most éppen annak köszönhetően, hogy egy francia influenszer, Mohamed Henni a világbajnok nevét felhasználva népszerűsítette az étterme kínálatát. A menüben az egyik kebabot úgy jellemzik, hogy az ételt olyan kerek kenyérrel szolgálják fel, mint Mbappé feje.

Payet nem csinál abból gondot, amiből Mbappé igen
Payet nem csinál abból gondot, amiből Mbappé igen Fotó: MTI/Illyés Tibor

A vicceskedő leírás a támadó fülébe is eljutott, és Mbappé ügyvédje, Delphine Verheyden levélben figyelmeztette Hennit: hét napja van arra, hogy eltávolítsa a menüből a futballista nevét. Ha nem teszi, annak jogi következményei lesznek. „Henni úr kereskedelmi és marketingcélokra használja Kylian Mbappé nevét anélkül, hogy ehhez engedélyt kért volna” – állt a levélben.

 

Mbappé bolhából elefántot csinál

Az influenszert sokkolta Mbappé lépése, mondván, nem gondolta volna, hogy egy világsztárnak ilyesmire van ideje. – Arra használja a pénzét és az idejét, hogy bepereljen engem. Senkinek sem ártok ezzel, csak egy humorista vagyok. Nem szégyelled magad? Ilyen piszlicsáré ügy miatt bíróság elé citálnál? – üzente Henni Mbappénak.

Az étterem tulajdonosa hozzátette, nem Mbappé az egyetlen futballista, aki feltűnik a menüsorban. Dimitri Payet nevével egy palacsintát népszerűsít Henni, de mint mondja, a 36 éves játékos nem csinált ügyet belőle.

– Neki vannak értékei. Mbappénak viszont teljesen elborult az elméje – állapította meg a „vétkes”.

 

Borítókép: Kylian Mbappé (Fotó: EPA/Yoan Valat)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.