Nem elég, hogy megütötte a bíró, bele is rúgtak a földön fekvő Haalandba

Nem a Real Madrid elleni keddi Bajnokok Ligája-negyeddöntő volt a legjobb mérkőzés Erling Haaland pályafutása alatt. A norvég csatár gól és gólpassz nélkül maradt, a játékvezető megütötte és újabb csúnya kritikát kellett lenyelnie.

2024. 04. 10. 20:58
Nem a Real Madrid elleni volt Erling Haaland pályafutásának legjobb meccse
Nem a Real Madrid elleni volt Erling Haaland pályafutásának legjobb meccse Fotó: AFP/NurPhoto/Jose Breton
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

a tavasszal nem a tőle megszokott villámtempóban termelte a gólokat. Márciusban hét meccsen csak kétszer volt eredményes, gólpasszt nem osztott ki, áprilisban eddigi két fellépésén egy gólig jutott. Kedden a Real Madrid ellen sem volt mutatós a mérlege, nulla gól, nulla gólpassz, nulla sikeres csel, egy kapott pofon, egy kaput eltaláló lövés, húsz labdaérintés – ebből tizenhárom az első félidőben, ennél még a madridiak kapusának, Andrij Lunyinnak is több volt (26).

Haalandról általában ódákat zengenek, nem véletlenül, hiszen az előző idényben 53 találkozón szerzett 52 góljával járult hozzá a Manchester City triplázásához (Premier League, Bajnokok Ligája, FA-kupa). Mostanában viszont a dicséretek helyett inkább kritikákat kap. Másfél hete Roy Keane szólt be neki, mert szerinte a 23 éves futballista csak a góllövéshez ért, egyébként a negyedosztályban lenne a helye. A Real Madrid elleni mérkőzést követően egy másik visszavonult labdarúgó, Rafael van der Vaart is hasonló véleményt fogalmazott meg:

– Erling Haaland nagyon rosszul játszott. Amikor nem szerez gólt, akkor elég haszontalan – állítja a holland középpályás.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.