Ezt lépte a Hertha Dárdai Pál kirohanására

Egy héttel azután, hogy Dárdai Pál idő előtt elviharzott a sajtótájékoztatójáról, klubja, a Hertha reagált a történtekre. Bár a német sajtó már a magyar szakember fejét követelte, továbbra is Dárdai a berlini csapat edzője, de a sajtótájékoztatókon már másképp viselkedik.

2024. 04. 10. 17:28
Dárdai Pál a Paderborn elleni bajnoki mérkőzésen
Dárdai Pál a Paderborn elleni bajnoki mérkőzésen Fotó: AFP/dpa Picture-Alliance/David Inderlied
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint arról beszámoltunk, múlt szerdán nem volt kíváncsi a Kicker lap újságírójának kérdéseire, így mikor Steffen Rohr másodszor is próbálkozott nála, a Hertha vezetőedzője fogta magát és kivonult a sajtótájékoztatóról. A 48 éves tréner azért pikkelt az újságíróra, mert egy korábbi cikkében megjegyezte, hogy a berliniek játékából hiányzik a koncepció.

 

A Hertha vezetősége ezután egy válságértekezleten elbeszélgetett Dárdaival, és bár a német sajtó a történtek után az edző fejét követelte, eljött egy újabb szerda, egy újabb sajtótájékoztató időpontja, amelyen ezúttal is a magyar edző jelen meg, és készségesen, mosollyal az arcán válaszolt mindenki, azaz a Kicker újságíróinak kérdéseire is.

A berliniek sajtófőnöke pedig megragadta az alkalmat, és elnézés kért Dárdai viselkedéséért. – Nagyon sajnáljuk a történteket, amelyek megakadályozták, hogy az újságírók teljes tudósításokat adhassanak le.

Dárdai szerződése a nyáron jár le, és a kirohanása után szárnyra kapott a pletyka, hogy a Hertha már az utódját keresi.

 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.