Sorba álltak a londoniak, hogy bemossanak a betolakodó Bayern-szurkolónak + videó

A Bayern München szurkolóit kitiltották a lelátókról az Arsenal elleni idegenbeli mérkőzésen, mégis voltak néhányan, akik bejutottak az Emirates Stadionba. Egyikőjük utólag minden bizonnyal megbánta, hogy erre vetemedett.

2024. 04. 10. 13:23
Az Emirates lelátói
Az Emirates lelátói Fotó: AFP/Adrian DENNIS
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Arsenal és a Bayern München kedd este nagy csatát vívott egymással, amelynek 2-2-es döntetlen lett a vége. Az angol és a német csapat szurkolóinak elvileg nem lett volna lehetőségük rá, hogy ugyanezt megtegyék, mert a Bayern drukkereit az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) kitiltotta a londoni meccsről, mivel korábban, a Lazio elleni római nyolcaddöntőben petárdákat dobtak a pályára.

A bajor klub így mindössze 180 jegyet kapott az Arsenal elleni mérkőzésre, amelyet a német küldöttség tagjai, illetve a játékosok rokonai, barátai kaptak meg. Az Arsenal közben kitiltással fenyegetőzve arra figyelmeztette az éves bérlettel rendelkező szurkolóit, hogy ne adják el a jegyeiket a Bayern-drukkereknek.

Az utasítás azonban süket fülekre talált, a kilátogatók közül ugyanis többen is arra panaszkodtak, hogy Bayern-szurkolók keveredtek a keleti lelátóra. Az egyikük minden bizonnyal szeretné mihamarabb elfelejteni a londoni estét. A londoni drukkerek kiszúrtak egy vélhetően a müncheniek sikeréért szorító férfit, és sorban álltak, úgy ütötték őt. Senki sem lépett közbe, sőt akik nem szálltak be a bunyóba, inkább az Arsenalt éltették a bajba került szurkoló kisegítése helyett, akit végül a rendezők menekítettek ki a lelátóról. 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.