Még egy Dárdai fiú távozhat a Hertha csapatából a német élvonalba

Az már hivatalos lett, hogy Dárdai Bence a nyáron elhagyja a német labdarúgás második vonalában szereplő Hertha csapatát, és az első osztályú Wolfsburgban folytatja a pályafutását, de egyik testvére is követheti az élvonalba. Dárdai Márton iránt az Augsburg csapata érdeklődik.

2024. 04. 11. 13:00
GULÁCSI Péter; DÁRDAI Márton
Budapest, 2024. március 26. Gulácsi Péter kapus (b) és Dárdai Márton a Magyarország - Koszovó barátságos labdarúgó-mérkõzés után a Puskás Arénában 2024. március 26-án. A magyar válogatott 2-0-ra nyert. Fotó: MTI/Illyés Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jelenleg még négy Dárdai áll a Hertha alkalmazásában, vezetőedző és három fia: Palkó, Márton és Bence. Ez a helyzet azonban a nyáron bizonyosan megváltozik, hiszen a legfiatalabb fiú, a 18 éves Bence a Wolfsburg játékosa lesz. De a Bild és a Kicker információja szerint a magyar válogatottban a múlt hónapban bemutatkozott, a törökök és a koszovóiak ellen is szerepelt, 22 éves Márton is távozhat Berlinből, őt az élvonalból az Augsburg szemelte ki.

DÁRDAI Márton; KABAK, Ozan
Dárdai Márton a törökök elleni válogatottmérkőzésen Fotó: Illyés Tibor

Dárdai Márton kétmillió eurót megérne az Augsburg csapatának

A Transfermarkt szerint Dárdai Bence piaci értéke kétmillió euró, Dárdai Mártoné 2,5 millió euró. A Bundesligában a Wolfsburg jelenleg 14., az Augsburg a 7. helyen áll. Az Augsburg kétmillió eurót fizetne Dárdai Mártonért. Ha összejön ez az átigazolás is, akkor a Hertha játékoskeretében csak egy Dárdai marad, a magyar válogatottban egyszer, 2022-ben a görögök ellen szerepelt, 24 éves Palkó, az ő piaci értéke 800 ezer euró.

 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.