Nadal: Nagyon fáj ez nekem, de nem tehetek mást

A 22-szeres Grand Slam-bajnok Rafael Nadalnak sérülése után a jövő héten Monte-Carlóban volt esedékes visszatérése, ám a 37 éves spanyol klasszis csütörtök este csalódottan jelentette be, hogy nem lesz ott a pályán.

2024. 04. 04. 19:59
Rafael Nadalt a jövő héten nem látjuk viszont a pályán
Rafael Nadalt a jövő héten nem látjuk viszont a pályán Fotó: MTI/EPA/AAP/Jono Searle
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

tavalyi éve csalódást keltően alakult, mert sérülései miatt alig fordult meg a pályán. Idén januárban nagy reményekkel tért vissza a spanyol klasszis, de eddig ez az év sem tartogatott sok jót számára. Két meccset nyert, egyet elveszített Brisbane-ben, majd bejelentette, hogy újabb kihagyás vár rá. Azóta nem játszott, az Australian Opent is nélküle rendezték meg. Eddig úgy tűnt, hogy a salakszezon kezdetén már a pályán lesz, a jövő héten Monte-Carlóban indult volna, ám a vesszőfutása tovább folytatódik, és ezt a tornát is kihagyja.

„A pályafutásomat tekintve ezek nagyon nehéz pillanatok. Sajnos el kell mondanom nektek, hogy nem indulhatok Monte-Carlóban, a testem nem engedi. Mindennap teljes erőbedobással dolgozom azért, hogy újra játszhassak azokon a tornákon, melyek rengeteget jelentenek nekem, de a rideg valóság az, hogy nem játszhatok. Fogalmatok sincs róla, mennyire nehezen élem meg azt, hogy nem vehetek részt ezeken a versenyeken” – írta az Instagram-oldalán a salakkirály, aki tizenegy győzelmével a monte-carlói tenisztorna rekordbajnoka.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.