Most Szoboszlai Dominik lett a Liverpool-szurkolók céltáblája

Rettenetes meccse volt csütörtökön a Liverpoolnak, 3-0-ra kapott ki hazai pályán az Atalantától az Európa-liga negyeddöntőjében. Jürgen Klopp egyik játékosa sem brillírozott, de az angol csapat szurkolói a találkozót követően Szoboszlai Dominiket vették elő.

2024. 04. 12. 5:55
Szoboszlai Dominik
Szoboszlai Dominik Fotó: AFP/Oli SCARFF
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újabb meccs, újabb csalódás a Liverpool háza táján. A múlt vasárnapi, Manchester United elleni 2-2-es döntetlennel a Vörösök elveszítették az első helyet a Premier League-ben, csütörtökön pedig egy másik trófeától kerültek nagyon messze azzal, hogy az Atalanta 3-0-ra kiütötte őket az Anfielden. A United elleni meccsen Jarell Quansah volt a bűnbak, most pedig Szoboszlai Dominiket vették elő, miután a magyar válogatott csapatkapitánya hasonló módon, a félpályánál eladta a labdát, amelyből a Atalanta megszerezte a harmadik gólját.

A középpályás legutóbbi, március 31-i Instagram-bejegyzése alá záporoztak az idény első felében még ünnepelt Szoboszlai távozását követelő kommentek. Idézni inkább nem szeretnénk belőlük.

Néhányan azt furcsállják, hogy míg Szoboszlai a hátán cipeli a magyar válogatottat, addig szerintük a Liverpool mezében nem tudja ugyanazt a szintet hozni.

Szerencsére voltak néhányan, akik kiálltak Szoboszlai mellett: „Núnezt nem bántják ennyire a Liverpool-szurkolók. Biztassátok inkább őt is, aztán minden meccsen jól fog teljesíteni.”

 

Szoboszlai kapta a legrosszabb értékeléseket

Nemcsak a szurkolók kritizálták Szoboszlai Atalanta elleni teljesítményét, hanem három portálon is ő kapta a legalacsonyabb értékelést a hazai játékosok közül. A Liverpool Echón hármasra értékelték a teljesítményét, míg a szerintük három legjobb liverpooli, Andy Robertson, Cody Gakpo és Diogo Jota hatost kapott. A Whoscored.com portálon 5,3-ra volt jó Szoboszlai, a második legrosszabb Caoimhín Kelleher lett 5,8-cal, Gakpo kiemelkedett a hazaiak közül a maga 7,8-ával. Az Eredmények.com is Gakpót (7,9) tartotta a legjobbnak, Szoboszlait pedig a leggyengébbnek (5,8).

 

Fotó: whoscored.com

 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.