Szoboszlai Dominik: Tudtam volna ma is kilencven percet játszani… + videó

Csütörtök éjjel a Premier League 31. fordulójában a Liverpool hazai pályán 3-1-re győzött a Sheffield United ellen, így visszaugrott a tabella élére. Szoboszlai Dominik kezdett, de Jürgen Klopp a 73. percben lecserélte. Honfitársunk nyilatkozatából kitűnik, ennek nem örült...

2024. 04. 05. 9:47
SZOBOSZLAI Dominik
Liverpool, 2024. április 5. Szoboszlai Dominik, a Liverpool (b) és James McAtee, a Sheffield United játékosa az angol elsõ osztályú labdarúgó-bajnokság Liverpool-Sheffield United mérkõzésén a liverpooli Anfield Road-i Stadionban 2024. április 4-én. Fotó: MTI/AP/Jon Super
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint beszámoltunk róla, a Liverpool ha nehezen is, de 3-1-re győzött a sereghajtó Sheffield United ellen. a 25. Premier League-mérkőzésén a 17. győzelmét aratta – írja a Mandiner. A Pool harmadik gólját a 90. percben az utóbbi időben sokat bírált Cody Gakpo szerezte:

 

– Általában minden meccs nagy iramú itt, a Premier League-ben. Hála istennek, most nem hátrányból kellett indulnunk, de megcsináltuk magunknak, hogy izgalmas legyen. El kellett volna döntenünk hamarabb! Szerintem senki nem volt megelégedve az első félidei teljesítménnyel, egyik játékos és az edző sem. A második félidőben – a kapott gólt leszámítva – változtattunk a játékunkon és a hozzáálláson, és sikerült nyernünk – fogalmazott a Spíler TV-nek Szoboszlai Dominik.

A találkozó összefoglalója a YouTube-on megtekinthető:

A magyar válogatott csapatkapitányát Jürgen Klopp a 73. percben 1-1-es állásnál lecserélte.

Szoboszlai: Bő a játékoskeret, mindenki megkapja a lehetőséget

– Hozzá vagyok szokva, hogy kilencven percet játszom; ugye, a válogatottban is kétszer végig a pályán voltam. Tudtam volna ma is kilencven percet játszani, de nagyon sok meccs van előttünk, bő a játékoskeret, mindenki megkapja a lehetőséget. Vasárnap United-meccs van. úgyhogy arra kell felkészülni.

Azaz a Sheffield után a Manchester United vár a listavezető Liverpoolra, amely csütörtökön éjjel úgy kapott ki 4-3-ra a Chelsea otthonában, hogy a 99. percben még 3-2-re vezetett!

Az MU ugyanakkor az FA-kupában március 17-én a négy közé jutásért vívott meccsen hosszabbítása után éppen 4-3-ra verte, s így kiejtette a Liverpoolt.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.