Ittasan csinált interjút a liverpooli legenda, nem volt benne sok köszönet + videó

A Liverpool egykori védője, a Sky Sports szakértőjeként dolgozó Jamie Carragher a helyszínen tekintette meg szerdán a Borussia Dortmund–Paris Saint-Germain Bajnokok Ligája-elődöntőt Németországban. A visszavonult futballista a Sárga Falban átélt minden kalandjáról beszámolt a közösségi oldalain, felöntött a garatra, majd nekiállt dolgozni – a londoni stúdióban tartózkodó kollégái legnagyobb örömére.

2024. 05. 03. 12:04
A Liverpool egykori védője, Jamie Carragher a visszavonulása óta a Sky Sportsnál dolgozik
A Liverpool egykori védője, Jamie Carragher a visszavonulása óta a Sky Sportsnál dolgozik Fotó: AFP/MI News/NurPhoto/Jon Hobley
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jamie Carragher mindig nagy elánnal közvetíti a mérkőzéseket, nem volt ez másképp szerdán sem, amikor a Sky Sports a Borussia Dortmund és a Paris Saint Germain Bajnokok Ligája-elődöntőre küldte dolgozni, vagyis inkább szurkolni. Az egykori labdarúgó a dortmundi szentély legjobb helyén élvezhette az 1-0-s hazai győzelemmel végződött mérkőzést, közben elmondása szerint barátságokat kötött, elénekelte a drukkerekkel a dortmundiak körében is népszerű You’ll Never Walk Alone-t, és nem mellesleg nyolc sört is legurított. Természetesen mindezt dokumentálta is:

A szórakozás után pedig a munka következett, de az angliai stúdióban ülő kollégái is látták, hogy Carragher nincs a helyzet magaslatán. Meg is kérdezték tőle, hogy elég józan-e ahhoz, hogy dolgozzon, mire így felelt:

– Ez egy jó kérdés, mert nem ettem sokat ma. Ez talán megmagyarázza, ha pár hibát vétek. Nagyjából nyolc sört ittam meg a Sárga Falban – ismerte el. Íme:

A meccs egyik legjobbja, Jadon Sancho volt a „szerencsés”, akit aztán Carragher mikrofonvégre kapott. Az angol szélső jókat mosolygott pityókás honfitársán, aki többször érintette meg őt, mint amennyi szót szólt. Ráadásul Carragher nagy terve is füstbe ment. Felajánlotta Sanchónak, hogy a Dormund BL-győzelme esetén igyanak meg együtt valamit, mire a 24 éves játékos lepattintotta, mondván, ő nem iszik alkoholt…

Carragher a beszámolója során azt is elmondta, valószínűleg haza sem tér Angliába, inkább szezonbérletet vesz a Dortmund meccseire. Kollégái emiatt vélhetően sokat bánkódnának, mert az egykori védő remek szórakozási lehetőséget kínál nekik. Carragher ténykedését látva Thierry Henry csak a fejét fogta, Alessandro Del Piero viszont vígan utánozta őt.

 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.