Következő mérkőzések
Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Megérkezett a Népligetbe a Fradi új edzője

Pascal Jansen megérkezett a Ferencváros népligeti edzőközpontjába, ezek után aligha kérdéses, hogy az 51 éves holland szakember lesz a Fradi új vezetőedzője.

2024. 06. 13. 12:57
Pascal Jansen, Népliget, Ferencváros
Forrás: Üllői út 129.
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Ferencvároshoz közel álló Üllői út 129. nevű portál közölt olvasói fényképet arról, ahogy Pascal Jansen megérkezik az FTC népligeti edztőközpontjába. Aligha csupán ismerkedni...

Pascal Jansen, Ferencváros, Fradi, AZ Alkmaar
Pascal Jansen

Ezzel valószínűleg lezárul az elmúlt hetek találgatása, hogy ki lesz Dejan Sztankovics utódja: Pascal Jansen lesz a Fradi új edzője. Miként korábban megírtuk, az 51 éves szakember korábban a holland AZ Alkmaar edzőjeként ért el sikereket, a 2022–23-as idényben is a holland csapat játékosa volt.

Volt már korábban holland edzője a Fradinak, az ellentmondásos Ricardo Moniz, aki 2012–13-ban irányította a zöld-fehéreket, majd az elmúlt években Zalaegerszegen is megfordult, de gyorsan menesztették.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.