Többen, köztük Szoboszlai is kihagyta a válogatott edzését + videó

A szerda esti Németország elleni 2-0-s vereség után a magyar labdarúgó-válogatott a főhadiszállása felé vette az irányt, és Marco Rossi csütörtök délelőtt már edzést tartott a játékosoknak. Igaz, nem mindenkinek.

2024. 06. 20. 12:46
Csütörtök délelőtt újra edzettek a magyar válogatott játékosai
Csütörtök délelőtt újra edzettek a magyar válogatott játékosai Fotó: Mirkó István
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar labdarúgó-válogatott szerda este 2-0-ra kikapott a Németország elleni csoportmeccsen. A csapat ezután nem maradt Stuttgartban, hanem visszatért a főhadiszállására, a találkozó helyszínétől 200 kilométerre fekvő Weiler im Allgäuba.

Csütörtök délelőtt pedig folytatódott a munka, 11 órától a játékosok már az utolsó csoportmérkőzésre készültek, vasárnap este a mieink a skótokkal néznek farkasszemet. Többek között Szoboszlai Dominik, Sallai Roland, Schäfer András, Willi Orbán és Gulácsi Péter is fel volt mentve az edzés alól, mivel Marco Rossi csak azoknak tartott regenerációs, meccsterhelést pótló tréninget, akik csereként, esetleg egyáltalán nem léptek pályára szerdán.

Az Origo helyszíni tudósítójának beszámolója alapján a válogatottnál most sokkal jobb a hangulat, mint a Svájc ellen 3-1-re elveszített mérkőzés után.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.