Matthäus megtippelte a végeredményt, megoszlanak a német vélemények

A német Sky televízió arra kérte a szakértőit, tippeljék meg a szerdán 18 órakor megrendezésre kerülő Németország–Magyarország Európa-bajnoki csoportmérkőzés végeredményét. A német futball ismert alakjai közül az egykoron a magyar válogatottat irányító Lothar Matthäus és Didi Hamann jóslata nagyon eltért egymástól.

2024. 06. 19. 16:23
Lothar Matthäus továbbra is nagyon optimista a németek esélyeit illetően
Lothar Matthäus továbbra is nagyon optimista a németek esélyeit illetően Fotó: AFP/dpa Picture-Alliance/CHRISTIAN CHARISIUS
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Természetesen Németországban is nagyon készülnek a válogatottjuk következő mérkőzésére, amely ma 18 órakor a Magyarország elleni csoportmeccs (tv: M4 Sport) lesz. A német Sky televízió szakértőit, azaz volt labdarúgókat, műsorvezetőket, szakkommentátorokat és neves sportszemélyiségeket kért fel arra, hogy tippeljenek a találkozó végeredményére.

Az már korábban is kiderült, hogy a magyar válogatottat korábban két éven keresztül irányító Lothar Matthäus arra számít, hogy Németország lesz az Európa-bajnok. A skótok ellen 5-1-re megnyert nyitómeccs után sem lett kevésbé optimista, továbbra is abban bízik, hogy a honfitársai nyakába kerül az aranyérem, a magyarok elleni találkozón pedig 3-1-es hazai győzelmet remél. A Liverpool korábbi futballistája, a német válogatott tagjaként vb-ezüstérmes Dietmar Hamann nem ért egyet Matthäusszal, ő 1-1-es döntetlent vár, emellett azt gondolja, hogy a Nationalelf a negyeddöntőben hasal el, és Portugália nyeri a tornát.

A Sky által megkérdezett tíz szakértő közül – a már említett kettőt is beleértve – heten vélekedtek úgy, hogy Németország nyer, hárman döntetlenre tippeltek az A csoport stuttgarti meccsére.

 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.