Következő mérkőzések
Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Fiola, a terminátor, és így zúgott a Ria-ria-Hungária Stuttgartban + videó

Ellepték a magyar szurkolók Stuttgart belvárosát a szerdán 18 órakor kezdődő Németország–Magyarország Európa-bajnoki csoportmeccs előtt. Egyikük Fiola Attilát terminátorként jellemezte lapunknak, egy német drukker pedig büszkén mutatta a mezét, amelyet aláírt Toni Kroos. Szerinte a Real Madrid visszavonuló klasszisa miatt meg kell nyerniük a hazai Eb-t.

2024. 06. 19. 13:25
Magyar szurkolók hangolnak Stuttgartban a Németország-Magyarország Eb-meccsre. Forrás: Origo
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A stuttgarti főpályaudvar környékén, Stuttgart belvárosában rengeteg piros mezes, magyar sálas drukkerrel találkozni, akik a magyar válogatott második csoportmeccsére érkeztek az Eb-re. A Külügyminisztérium tájékoztatása szerint több mint tízezer magyar lehet jelen a meccsen. Németek is vannak már szép számmal a főutcán, tapasztalataink alapján jól megfért egymás mellett a két csoport, még közös fotók is készültek.

Magyar zászlóval fotózkodtak a német drukkerek. Fotó: Origó

Megkérdeztünk egy magyar és egy német drukkert arról, hogy mit várnak az esti meccstől és ki a kedvenc játékosuk a csapatukban. Utóbbi esetében ez nyílt titok volt, hiszen mezében járkált, és az Eb után visszavonuló klasszis aláírását is megmutatta a pólóján. A magyar szurkoló nem Szoboszlai Dominiket, hanem Fiola Attilát emelte ki, aki szerinte egy terminátor, és muszájból is pontszerzésben bízik.

Nézze meg videónkban, hogyan zúgott a Ria-ria-Hungária Stuttgartban már a magyar szurkolók 14 órakor kezdődő, stadionba való közös vonulása előtt, és mit mondott lapunknak a magyar és a német drukker. A vonulást az időjárás nem nehezíti majd, az éjszakai viharok óta napsütés és meleg van Stuttgartban.

Európa-bajnokság, A csoport, 2. forduló:
Németország–Magyarország Stuttgart, szerda 18.00

A Magyar Nemzet kiküldött tudósítója jelenti Stuttgartból.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.