Következő mérkőzések
Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország

A skótok egyik alapembere lemarad a mieink elleni meccsről

Steve Clarke szövetségi kapitány megerősítette, hogy a szerdán a Svájc elleni találkozón megsérült Kieran Tierney vasárnap nem léphet pályára Magyarország ellen az Európa-bajnokság csoportküzdelmeinek utolsó fordulójában.

2024. 06. 20. 19:39
Kieran Tierney a Svájc elleni mérkőzésen sérült meg
Kieran Tierney a Svájc elleni mérkőzésen sérült meg Fotó: AFP/Kirill Kudryavtsev
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Nagyon rosszul néz ki a lába – mondta Steve Clarke skót szövetségi kapitány Kieran Tierney-ről, aki a Svájc elleni Eb-mérkőzés 61. percében a combjához kapott. A 27 éves védő hordágyon távozott a pályáról, és mint kiderült, combhajlító-sérülést szenvedett.

Skócia 1-1-es döntetlent játszott Svájccal az A csoportban, így Németország és szerdai ellenfele mögött áll egy ponttal az A csoportban. Andy Robertsonék az utolsó fordulóban, vasárnap este az egyelőre pont nélkül álló válogatottal mérkőznek meg.

Clarke Tierney mellett Ryan Porteousszal sem számolhat a mieink elleni sorsdöntő meccsen, mivel a védőt a németek elleni találkozón (5-1) kiállították, és még eltiltását tölti.


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.