Carvajal megalázta a spanyol miniszterelnököt az ünnepi fogadáson! + videó

Amint arról beszámoltunk, az Európa-bajnok spanyol labdarúgó-válogatott tegnap éjjel Madrid egyik központi terén, a Plaza de Cibelesen ünnepelt együtt a szurkolókkal, de előtte még találkozott VI. Fülöp királlyal, majd Pedro Sanchez miniszterelnökkel is. Az estének két fura epizódja is volt, s Dani Carvajal mindkettőben benne van. S ne szépítsük, megalázta a kormányfőt.

2024. 07. 16. 9:33
UEFA EURO 2024 - Spain celebrations in Madrid
Dani Carvajal nem fogta vissza magát hétfő éjjel az ünneplésen Fotó: EPA/JP GANDUL
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Azt már megírtuk, hogy amikor a Plaza de Cibelesen Álvaro Morata csapatkapitány a színpadon egyénként megünnepeltette a válogatott tagjait, Dani Carvajal bemutatásánál a német válogatottból Jamal Musialát cikizte, őt hiányolva – ebben a történetben Carvajal „vétlen”.

Carvajal, Pedro Sanchez
Dani Carvajal így lépett oda Pedro Sanchez minisztrelnökhöz Fotó: EPA/Daniel Gonzalez

Ám napvilágra kerültek azok a videók is, amelyek Pedro Sanchez miniszterelnök rezidenciáján készültek, és Carvajal az itteni udvariatlan viselkedése miatt is bekerült a hírekbe. A kormányfő egyenként gratulált a játékosoknak, néhány szót váltott is velük, de amikor Carvajal lépett oda hozzá, a Real Madrid védője rá se nézett, unott arccal fogott vele kezet, és azonnal továbblépett. Ez bizony megalázó jelenet a mniszterelnök számára!

Carvajal nem fogta vissza magát

Dani Carvajal már az Eb-döntőben sem viselkedett sportszerűen, amikor egy esetben a játékvezető az angolok ellen döntött, arra biztatta őket, hogy csak sírjanak nyugodtan… És sokaknak nem tetszett az sem, hogy hétfő este félmeztelenül lépett a szurkolók elé.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.