Élő közvetítés
Spanyolország
ÉLŐ
Németország

Brutalitás az Eb-n: a biztonságiak összevertek egy portugál drukkert

Németországnak ezért a jelenetért még magyarázkodnia kell az Európa-bajnokság alatt. A biztonságiak a Portugália–Szlovénia nyolcaddöntő alatt egy portugál szurkolót egyértelmű túlkapásként szétvertek. Állítólag az váltotta ki a biztonságiak túlkapását, hogy az illető és társa be akart futni a pályára Cristiano Ronaldo büntetője alatt.

2024. 07. 03. 10:47
Portugália, Szlovénia, Cristiano Ronaldo, kihagyott büntető, biztonságiak. megverték, szurkolók
Cristiano Ronaldo nem is tudja, hogy a kihagyott büntetőjét milyen indulatos jelenetek kísérték Fotó: AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Eddig úgy hittük, a Portugália–Szlovénia nyolcaddöntő kihagyott büntetőjéről marad emlékezetes. Csak részben. Két portugál drukker nem tudott uralkodni magán, éppen Ronaldo kísérletekor akart befutni a pályára. A biztonságiak megállították őket. Eddig rendben. Ám ami ezután történt, arra nincs magyarázat.

Portugália, Szlovénia, biztonságiak, megverték, Cristiano Ronaldo
Az egyik szurkoló már a földön, a másikat éppen a falnak támasztva sorozzák ököllel

A biztonságiak az egyik drukkert brutálisan megverték, földre vitték, még meg is rugdosták. Vérforraló felvétel, ami nyilvánvalóan nem maradhat következmények nélkül.

Az esetre egyelőre sem az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA), sem a szervezőbizottság nem reagált. Miként azt sem tudjuk, az összevert szurkoló milyen állapotban van.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.