Itt a Liverpool programja, de nem tudni, Szoboszlai mikor csatlakozik + videó

A Premier Leage 2024/25-ös szezonjában augusztus 17-én, szombaton 13 órakor az újonc Ipswich Town otthonában kezdi meg a szereplését a Liverpool, Szoboszlai Dominik csapata. Arne Slot vezetőedző az Eb-n és a Copa Americán érdekelt játékosok nélkül indította a munkát a Vörösöknél, akik a hó végén az Egyesült Államokba utaznak túrára.

2024. 07. 10. 17:20
Még szoknunk kell Mohamed Szalah új frizuráját Fotó: Facebbok/Liverpool FC
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Liverpool csapatából a hét végén valaki biztosan nyer trófeát, mégpedig a Copa Americán. Alexis Mac Allister az argentin válogatottal már bejutott az Egyesült Államokban zajló torna hét végi döntőjébe, ma éjjel pedig az Uruguay–Kolumbia elődöntőben eldől, hogy Darwin Núnez vagy Luis Díaz készülhet a fináléra. Az Eb-n a mai Hollandia–Anglia elődöntőben Virgil van Dijk, Cody Gakpo és Ryan Gravenberch, illetve Trent Alexander-Arnold és Joe Gomez érdekelt. Ám az egyáltalán nem biztos, hogy a Vörösök Európa-bajnokokat is köszönthetnek majd, hiszen a másik ágról már döntőbe jutott spanyoloknál nincs Liverpool-játékos.

A Liverpool öt játékosa érdekelt a mai Eb-elődöntőben

S akik már elköszöntek az Eb-től – mint Szoboszlai Dominik –, azoknak is jár nyári szünet. A sok igazoltan hiányzó futballista nélkül a Pool új vezetőedzője, a Jürgen Kloppot váltó Arne Slot nincs könnyű helyzetben, de a felkészülés természetesen már zajlik. Ma befutott az egyiptomi Mohamed Szalah is, akinek a fizimiskája sokak számára furán hathat azután, hogy néhány hete megszabadult a hajkoronájától.

A Liverpool a hó végén az Egyesült Államokba utazik felkészülési mérkőzésekre. Július 26-án Pittsburgh városában a spanyol Real Betis ellen lép pályára, 31-én Philadelphiában az Arsenal, augusztus 3-án pedig Columbiában a Manchester United lesz az ellenfele. A csapat a túrán több jótékonysági eseményen is részt veszt. Majd hazatérve augusztus 11-én már hazai pályán, az Anfielden játszik a Sevilla ellen.

 

Szoboszlai még egy hétig szabadságon lehet

A Ripost értesülései szerint Szoboszlai Dominik nyári szabadsága jövő csütörtökön jár le, de nem kizárt, már előbb jelentkezik Arne Slotnál, hogy bekapcsolódjon a felkészülésbe.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.