A franciákkal való csalódás után Mbappé már más mezt csókolgat + videó

Kylian Mbappénak valóra vált az álma. Túlesett az orvosi vizsgálatokon, aláírt a Real Madridhoz, és a királyi gárda már be is mutatta őt új otthona, a Santiago Bernabéu közönségének. A spanyolok nagy banzájt csaptak, nyolcvanezren voltak kíváncsiak Mbappéra.

2024. 07. 16. 15:18
Megteltek a lelátók Kylian Mbappé bemutatására
Megteltek a lelátók Kylian Mbappé bemutatására Fotó: AFP/OSCAR DEL POZO
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A múlt hét nem telt jól Kylian Mbappé számára. A 25 éves csatár a németországi Európa-bajnokság elődöntőjében hasalt el a franciákkal, akik helyett a spanyolok jutottak a fináléba, hogy aztán a tornát is megnyerjék.

Valóra vált Kylian Mbappé gyerekkori álma
Valóra vált Kylian Mbappé gyerekkori álma. Fotó: AFP/Pierre-Philippe Marvcou

De Mbappénak sem kellett sokáig szomorkodnia, az új hét ugyanis új fejezetet hozott az életében. Nem is akármilyet! A világsztár már évek óta flörtölt a Real Madriddal, de nem lett semmi a transzferből – egészen mostanáig. Június elején ugyanis bejelentette a spanyol klub, hogy megszerezte a világ egyik legértékesebb játékosát.

Mbappé madridi bemutatásával megvárták az Európa-bajnokság végét, amire aztán kedden került sor. Még a Realhoz sem érkezik minden nap ilyen kaliberű játékos, így nem meglepő, hogy nyolcvanezer szurkoló látogatott ki a Santiago Bernabéu stadionba, hogy megcsodálja Mbappét a királyi gárda mezében.

– Hihetetlen nap ez a számomra. Gyerekkorom óta arról álmodtam, hogy egyszer a Realban futballozom, és ma itt vagyok. Ez sokat jelent nekem – mondta meghatódva a világbajnok futballista.

Mbappé lett a Real új kilencese

A Paris Saint-Germaintől hosszú csatározás után, ingyen távozó Mbappé a 9-es számú mezt kapta meg , amelyet korábban szintén egy nagyágyú, Karim Benzema viselt a Real Madridnál. Új klubjánál természetesen izgatottan várják a következő időszakot.

– Ma egy kivételes játékost köszöntünk, aki valóra váltja gyerekkori álmát. Ma azért vagy itt, mert ez az, amit akartál. Köszönjük az erőfeszítéseidet, amelyeket azért tettél, hogy ezt a fehér mezt viselhesd – fogadta az új játékost Florentino Pérez klubelnök.

 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.