Itt az esti spanyol buli forgatókönyve, meglepetés is lesz, amit sejthetünk + videó

A németországi labdarúgó Európa-bajnokságon győztes spanyol válogatott délután hazaérkezett Madridba, és este találkozik a szurkolókkal. A spanyol főváros egyik legforgalmasabb és legszebb tere, a Plaza de Cibeles hatalmas buli színhelye lesz. A döntőben 2-1-re alulmaradt angol válogatott nem találkozik a szurkolóival.

2024. 07. 15. 16:35
Spanish national team returns to Madrid and celebrate UEFA EURO 2024 win
Elsőként Álvaro Morata csapatkapitány és Luis de la Fuente szövetségi kapitány szállt ki a gépből Madridban Fotó: EPA/Fernando Villar
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Spanyol Labdarúgó-szövetség arról tájékoztatott, hogy a válogatott délután hivatalos ceremóniákon vesz részt, 18.30-kor VI. Fülöp király – aki jelen volt a berlini döntőn, mi több, ő lett az egyik díjátadó – fogadja a nemzeti csapatot. Álvaro Morata, Dani Olmo, Marc Cucurella, Lamine Yamal, Nico Williams és a többiek 19.30-kor Pedro Sánchez miniszterelnökhöz hivatalosak, és a válogatott ezt követően találkozik a szurkolókkal. 

Spanyol diadal: Álvaro Morata, középen VI. Fülöp király, jobbra Aleksansder Cerfern, az UEFA elnöke Fotó: MTI/EPA/Friedemann Vogel
Spanyol diadal: Álvaro Morata, középen VI. Fülöp király, jobbra Aleksansder Cerfern, az UEFA elnöke Fotó: MTI/EPA/Friedemann Vogel

Luis de la Fuente szövetségi kapitány alakulata a kormányfő hivatalos rezidenciájáról, a Moncloa-palotából a főváros utcáin keresztül Madrid egyik legforgalmasabb és legszebb terére érkezik meg; a Plaza de Cibeles hatalmas buli színhelye lesz, ahol már 19.30-tól zenei programokkal várják a szurkolókat. A válogatott a tervek szerint 21.15-kor lép a színpadra, akkor kezdődik meg az igazi fieszta, és meglepetéseket is ígérnek.

A hírek szerint itt lesz majd Carlos Alcaraz is, aki vasárnap megnyerte a wimbledoni tenisztornát, és a spanyol labdarúgó-válogatott nagy szurkolója, természetesen a döntőt is megnézte.

Spanyol földön a kupa, Luis de la Fuente szövetségi kapitány kezében:

Spanish national team returns to Madrid and celebrate UEFA EURO 2024 win
Fotó: EPA/Chema Moya

A spanyol főváros egyik központja a Plaza de Cibeles – mindenki ide készül

A Plaza de Cibelesen természetesen vasárnap éjjel is rengetegen ünnepeltek.

Gareth Southgate csapata titokban landolt 

Az Angol Labdarúgó-szövetség még délelőtt szűkszavú közleményben tudatta, hogy Gareth Southgate szövetségi kapitány alakulatának chartergépe egy meg nem nevezett repülőtér privát terminálján landol, ahol a szurkolóknak nem lesz lehetőségük találkozni a szurkolókkal, de a válogatott köszöni a támogatást.

A spanyolok hazaérkezése:

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.