Szoboszlai megörvendeztette a Liverpool-szurkolókat

Szoboszlai Dominik számára véget ért a nyári szünidő. A Liverpool kedden közösségi oldalain mutatta meg, hogy a magyar futballista visszatért a klub edzőközpontjába, hogy megkezdje a felkészülést a következő idényre.

2024. 07. 16. 12:28
Szoboszlai Dominiket mostantól újra a Liverpool szerelésében láthatjuk
Szoboszlai Dominiket mostantól újra a Liverpool szerelésében láthatjuk Fotó: AFP/PETER POWELL
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A múlt héten vezényelte le első liverpooli edzéseit az új vezetőedző, Arne Slot. A holland tréner többségében fiatal játékossal kezdte meg a munkát, a sztárok többsége ugyanis még vagy az Európa-bajnokságon, esetleg a Copa Américán vitézkedett, vagy éppen még a tornák utáni pihenőjét töltötte. Utóbbi csoportba tartozott Szoboszlai Dominik is, aki kihasználta a nyári szünidőjét: nyaralásra, bulizásra és meccsnézésre is maradt ideje.

A Liverpool július végén az Egyesült Államokba utazik, ahol a felkészülés részeként többek között az Arsenallal és a Manchester Uniteddel is megmérkőzik. A túrára már a magyar középpályást is várták vissza, akinek az Európa-bajnoki búcsút követően nagyjából három hét szabadság járt.

Ez az időszak gyorsan elrepült, így Szoboszlai kedden már megjelent a kirkby-i edzőközpontban. A Liverpool közösségi oldalain egy fényképet is megosztottak a mosolygós játékosról, aki látszólag a szurkolók arcára is mosolyt csalt. A hozzászólók örömmel látták viszont a labdarúgót.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.