Elkapta a spanyolokat a Yamal-őrület, hatvanezren szerenádoztak neki + videó

Nem tudnak betelni Lamine Yamallal a spanyolok. A németországi Európa-bajnokságon döntős válogatott 16 éves futballistájának tiszteletére írt dalt zengte egy barcelonai koncert hatvanezres közönsége.

2024. 07. 11. 12:07
Lamine Yamal a gólját ünnepli a franciák elleni elődöntőben
Lamine Yamal a gólját ünnepli a franciák elleni elődöntőben Fotó: AFP/FRANCK FIFE
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Spanyolország megállíthatatlanul menetel a németországi Európa-bajnokságon. A La Furia Roja jutott elsőként döntőbe, útja során Georgia, Németország és Franciaország válogatottját is kiejtette, a fináléban pedig Anglia ellen fejezheti be a küldetését, hódíthatja el az aranyat. 

A spanyolok győzelmeihez a 16 éves Lamine Yamal nagyban hozzájárult. A Barcelona szélsője az elődöntőig három gólpasszt osztott ki, a franciák elleni 2-1-s sikernek pedig ő volt a hőse, gyönyörű találattal egyenlített. Nem csoda, hogy az Eb-k történetének legfiatalabb gólszerzője lett a spanyolok nagy kedvence. Ennek szerdán 60 ezer ember hangot is adott. A népszerű spanyol zenekar, az Estopa Barcelonában adott koncertet, és egy új dallal örvendeztette meg a rajongóit, aminek így szólt a szövege: Lamine Yamal, minden nappal egyre jobban szeretlek!

Az új szám elnyerte a közönség tetszését, a zenészekkel együtt tisztelegtek a csodagyerek előtt.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.