Sokkoló jelenetek: a Liverpool sztárja a lelátón verekedett a szurkolókkal + videó

Magyar idő szerint csütörtökön virradóra rendezték a Copa América második elődöntőjét, amelyen Uruguay 1-0-s vereséget szenvedett Kolumbia ellen. Sokkoló jelenetek zárták a meccset, az uruguayi játékosok, köztük a Liverpool sztárja, Darwin Núnez a lelátóra másztak, és verekedtek a részeg kolumbiai szurkolókkal.

2024. 07. 11. 7:43
CONMEBOL Copa America 2024 - Semi-finals Uruguay vs Colombia
Itt már visszafogják a biztonságiak Darwin Núnezt, a Liverpool sztárját, aki a lelátón verekedett a kolumbiai szurkolókkal, miután Uruguay 1-0-ra kikapott a Copa América elődöntőjében. Fotó: EPA/BRIAN WESTERHOLT
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kolumbia az európai futballból eltűnt, jelenleg a brazil Sao Paulóban futballozó James Rodríguez gólpasszából, Lerma góljával szerezte meg a vezetést Uruguay ellen a 39. percben, és ez a gól el is döntötte a Copa América második elődöntőjét. Frusztrált lehetett a vereség miatt Darwin Núnez is, hiszen a Liverpool csatára által vezetett uruguayi támadósor annak ellenére sem tudott gólt szerezni a meccsen, hogy az első félidő hosszabbításában emberelőnyben került, miután a kolumbiai Munozt durvaságért kiállították.

CONMEBOL Copa America 2024 - Semi-finals Uruguay vs Colombia
Darwin Núnez és Uruguay elbukott Kolumbia ellen a Copa América elődöntőjében. Fotó: EPA/Brian Westerholt

Az igazán durva jelenetek azonban a lefújás után játszódtak le a Charlotte-i stadionban. A Daily Mail szerint Núnez és másik két urugayi játékos, José Giménez és Ronald Araujo is feltűnt a lelátón, ahol összeverekedtek a kolumbiai szurkolókkal.

Sokkoló jelenetek játszódtak le a Copa elődöntője végén, a videókon az látszik, ahogy a Liverpool sztárja ökölcsapásokat vált az ellenfél szurkolóival:

Az eset után Giménez azzal magyarázta a dolgot, hogy a lelátón helyet foglaló családtagjaikat akarták megvédeni, akiknek a közvetlen közelében részeg kolumbiaiak voltak, és inzultálták őket. – Ez az egész nagyon kínos, nem volt ott egy rendőr sem, aki irányított volna. Meg kellett védeni a családunkat, mert ezek elvesztették a kontrollt a pia miatt – panaszkodott az Atlético Madridban futballozó Giménez.

Núnez az elképesztő események után a pályán a karjában vigasztalta a gyermekét.

Kolumbia – egy másik Liverpool-támadóval, Luis Díazzal a soraiban – jutott be a Copa América döntőjébe, amelyben a Lionel Messi vezérletével finalista Argentína lesz majd az ellenfele.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.