Szappanos nem ilyen debütálásról álmodott a szaúdi bajnokságban + videó

Néhány órával azután, hogy Szappanos Péter Szaúd-Arábiában aláírta a kétéves szerződését, a Paks csapatától érkezett válogatott kapus pénteken este már tétmeccsen védett. Szappanos nem ilyen debütálásról álmodhatott, mert együttese, az al-Fateh a bajnokság első fordulójában 3-0-ra kikapott az élvonalba most felkerült al-Kadszija otthonában.

2024. 08. 24. 7:00
Szappanos Péter néhány órával azután, hogy aláírta a szerződését, már be is mutatkozot a szaúdi bajnokságban
Szappanos Péter néhány órával azután, hogy aláírta a szerződését, már be is mutatkozot a szaúdi bajnokságban Forrás: X/AlFateh Saudi club
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az élvonalban újonc, a tavalyi másodosztályú bajnokságot nagy fölénnyel megnyert al-Kadszija csapatának védelmében ott volt a Real Madriddal hatszoros BL-győztes, 34 éves Nacho, aki a nyáron Európa-bajnok lett a spanyol válogatottal, és július közepén igazolt a szaúdi ligába. Az al-Kadszijához érkezett a nyáron a 35 éves Pierre-Emerick Aubameyang is, de a ghánai legenda nem volt a hazaiak keretében. Szappanos Péter friss igazolásként viszont rögtön beállt az al-Fateh kapujába.

Szappanos Péter rögtön a kapuba került Fotó: X/AlFateh Saudi club

Szappanos Péter három gólt kapott az első meccsén a szaúdi ligában

Az egyszeres válogatott, 33 éves hálóőr nem ilyen debütálásról álmodhatott, mert együttese 3-0-ra kikapott, a gólok a 34., a 73. és a 92. percben estek, és a meccs legjobbja a mexikói válogatott Julián Quinones lett, aki kétszer is bevette Szappanos kapuját. Quinones is a nyáron érkezett a szaúdi ligába, az ő debütálása tehát remekül sikerült.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.