Üvöltve üzent a bosnyákok csapatkapitánya a Ferencvárosnak + videó

Bosznai-Hercegovinában, s persze leginkább második legnagyobb városában, a mintegy 190 ezer fős lakosságú Banja Lukán nagy az öröm azután, hogy a labdarúgó Európa-ligában a főtáblára jutásárt zajló párharc első mérkőzésén a Borac Banja Luka csütörtökön este 0-0-s döntetlent játszott a Ferencváros otthonában. A bosnyákok csapatkapitánya, Srdan Grahovac a meccs után társaivak együtt ünnepelt a Budapestre érkezett szurkolóikkal, és pokoli hangulatot vetített előre a jövő csütörtöki visszavágóra.

2024. 08. 23. 14:45
A Borac Banja Luka szurkolótábora a Groupama Arénában
A Borac Banja Luka szurkolótábora a Groupama Arénában Fotó: Csudai Sándor
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A találkozó után a sajtótájékoztatón a Borac Banja Luka vezetőedzője,  Mladen Zizovic visszafogottan értékelte, hogy csapata döntetlenre végzett a párharc első felvonásán: – Továbbra is a FTC-t tartom a párharc esélyesének, de most mindenki láthatta, hogy mi is tudunk keményen küzdeni. A továbbjutás a visszavágón dől el, és mi mindent megteszünk, hogy hazai pályán megmutassuk, mit tudunk.

Banja Luka
Ez nem a Ferencváros meccse volt, a Banja Luka játékosai örülhettek. Fotó: Csudai Sándor

A Borac csapatkapitánya, Srdan Grahovac a pálya szélén nyilatkozva a következőket mondta: – Elértük a célunkat, hogy a továbbjutás Banja Lukán dőljön el. Megmutattuk, hogy mire vagyunk képesek, méltón képviseltük a klubunkat és városunkat, de még ennél is tudunk jobban játszani. Köszönettel tartozunk a szurkolóinknak, akik mindig velünk vannak, és most hosszú utat tettek meg, hogy buzdítsanak bennünket. Sokat jelentett a támogatásuk.

Grahovac: Minden lángba borul!

Grahovac és társai együtt ünnepeltek a Budapestre érkezett szurkolóikkal, a csapatkapitány pedig rövid csapatépítő tréninget tartott:

– A jövő héten ők jönnek hozzánk, és minden lángba borul! – kiabálta Grahovac. – Ki a legjobb?

Amire teli torokból érkezett a válasz:

– Borac!

Ehhez persze jövő csütörtökön a Ferencváros játékosainak is lesz szavuk.

Ez a Borac stadionja, ahova közel tízezren férnek be:

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.