Hazudik a Real Madrid Mbappé szerződésének titkos záradékáról?

Nem csitul a botrány Kylian Mbappé körül. A Real Madrid labdarúgócsapatának francia klasszisát nemi erőszakkal vádolják, amit a múlt héten Stockholmban követhetett el. Mbappé tagad, csapata pedig időközben kiretusálta egy reklámfotóról. A Real Madrid szerint ennek nincs köze a botrányhoz, de a klub magyarázta erősen megkérdőjelezhető.

2024. 10. 17. 8:28
MBAPPÉ, Kylian
Párizs, 2024. május 16. Kylian Mbappe francia labdarúgó (b) életnagyságú viaszfigurája leleplezési ünnepségén Madame Tussauds párizsi viaszmúzeumában 2024. május 16-án Fotó: . MTI/EPA/Teresa Suárez
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Amint arról beszámoltunk, a Kylan Mbappé körüli botrányt hűvösen kezelő Real Madrid az elmúlt napokban „eltüntette” francia klasszisát egy reklámfotóról, ami az Adidas megbízásából készült. Az AFP által megkeresett belső klubforrás ezt „a sporttörténelem legnagyobb hamisításának” nevezte. A Real Madrid azzal a magyarázattal állt elő, hogy Mbappé a Nike sportszergyártóval áll szerződésben, ezért nem népszerűsítheti az Adidast; a Le10sport.com szerint ezt a játékos szerződésének titkos záradéka tartalmazza, ezt fedte most fel a Real Madrid.

Mbappé volt, nincs!

Ám a klub magyarázata több sebből vérzik. Mbappé nyilván tisztában van azzal, hogy milyen reklámkampányhoz adhatja az arcát, de ha mégsem így  lenne, a menedzsmentje erre felhívja a figyelmét. Továbbá a Real Madrid által közzétett fotókon más játékosok is szerepelnek, akik szintén szerződést kötöttek a Nike-val, például Eduardo Camavinga és a kosárlabdázó Sergio Llull. 

 

Kylian Mbappé edz a Real Madrid csapatával

A Real Madrid azért néhány friss edzésképet megosztott Mbappéról, aki sérülésre hivatkozva nem állt a francia válogatott rendelkezésére a Nemzetek Ligájában. 

Forrás: X/Real Madrid C. F.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.