Mbappé botrányba keveredett, a Real Madrid kivágta a játékost

Kylian Mbappé mostanában halmozza a balhékat, stockholmi útja miatt már másodszor került bajba. A francia csatárt nemi erőszakkal vádolta meg egy nő, ezután a klubja, a Real Madrid „eltüntette” Mbappét.

2024. 10. 16. 16:01
Kylian Mbappé stockholmi távozása
Kylian Mbappé stockholmi távozása Fotó: AFP/TT News Agency
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint arról beszámoltunk, Kylian Mbappé a múlt héten ahelyett, hogy a francia válogatottal Budapestre tartott volna az Izrael ellen 4-1-es győzelemmel végződött Nemzetek Ligája-mérkőzésre, a csatár fogta magát, és Stockholmba utazott egy buli erejéig. Mbappé kisebb sérülése után lábadozik, ezért nem jelentkezett játékra Didier Deschamps szövetségi kapitánynál, de sokan felhúzták a szemöldöküket, hogy a játékos nem pihent, inkább szórakozni ment.

Mbappé már emiatt is nagy figyelmet kapott, de a stockholmi kiruccanás ennyivel nem ért véget. Egy nő ugyanis nemi erőszakkal vádolta meg a világsztárt, a svéd rendőrség nyomoz az ügyben.

A Real Madrid futballistája természetesen tagadja a vádakat. Mbappé arra utalt, hogy volt klubjának, a Paris Saint-Germainnek köze lehet az ügyhöz, mivel hamarosan megkezdődik a pereskedés a játékos által követelt eurómilliókért, amivel szerinte a franciák tartoznak neki. Most pedig megpróbálják bemocskolni a nevét.

A PSG szerint egy szó sem igaz ebből, de a klub nem akar lealacsonyodni Mbappé szintjére, ezért csak szűkszavúan reagált az elmondottakra.

A Real is reagált?

A Real Madrid háza táján eddig nagy a csend. Közleményt egyelőre nem adott ki az együttes, viszont egy jótékonysági kampányból eltüntették őt a botrány kirobbanása óta. 

Jude Bellingham osztott meg egy fényképet az Instagramon, amelyen több madridi csillag, köztük Mbappé is szerepelt. Az angol középpályás nem sokkal később törölte a fotót, ám a történet itt még nem ért véget. Később a Real Madrid is posztolta a fényképet, Mbappét azonban kivágták onnan.

Itt még Mbappé is rajta volt a képen
Itt még Mbappé is rajta volt a képen Fotó: Yahoo

Itt már nem:

Nem állítjuk, hogy a történtek hatására szabadultak meg a játékostól, az időzítés viszont meglehetősen furcsa. Egyes vélemények szerint a szponzorok miatt kellett eltüntetniük Mbappét, mivel egy másik sportszermárka öltözékét viseli a fotón, mint amelyikkel szerződésben áll.

 

 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.