Ezt üzente Szoboszlai a hollandok elleni döntetlent követően

A magyar labdarúgó-válogatott pénteken sztárcsapatot látott vendégül a Puskás Arénában, és végül 1-1-es döntetlen lett a hollandok elleni Nemzetek Ligája-ütközet vége. A mieink csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik a meccs másnapján az Instagram-oldalán üzent a szurkolóknak.

2024. 10. 12. 12:49
IMG_4939 A magyar válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik a hollandok elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésen
A magyar válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik a hollandok elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésen Fotó: Csudai Sándor
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Előzetesen a döntetlen bravúrnak számított volna Hollandia ellen, utólag viszont kicsit keserű lehet a szájízünk, hiszen a meccs hajrájában, emberhátrányban egyenlített ki a sztárcsapat, ezzel lett 1-1 a végeredmény . A mieink csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik a pénteki mérkőzés után nem kesergett, inkább a pozitívumokat emelte ki a nyilatkozatában, majd a találkozó másnapján megfogalmazott Instagram-bejegyzésében is.

„Tegnap ismét tettünk egy lépést a jó irányba! Csapatmunka, hit, alázat. Köszönjük nektek a szurkolást, hétfőn folytatjuk!” – utalt posztjában a következő, bosnyákok elleni találkozóra Szoboszlai.

A 23 éves középpályás nevéhez fűződött a mérkőzés egyik legfurcsább jelenete, amely nagy holland helyzetet eredményezett, de egyébként dicséret illeti Szoboszlait a pénteki teljesítményéért, szokásához híven végigrobogta a találkozót.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.